News Flash:

Cristina Stefania, iubita lui Speak este mai fericita ca niciodata. ”Dupa un an am scapat de... ”

18 Octombrie 2021
584 Vizualizari | 0 Comentarii
Cristina Stefania

Cristina Stefania este in culmea fericirii. Influencera imparte toate momente cu fanii ei care ii sunt mereu alaturi in tot ceea ce face. Iubita lui Speak a reusit sa devina apreciata si iubita de public intr-un timp foarte scurt, mai ales dupa ce a participat la Asia Express. Speak a sfatuit-o atunci sa fie reala, sa lase sa se vada la tv fix personalitatea ei si se pare ca acesta a fost un punct cheie in cariera ei.

Cristina Stefania are toate motivele de sarbatoare. Iubita lui Speak a implinit un an de cand este sofer cu acte-n regula si a scapat de semnele de incepator. Imediat cum s-a intors din Asia Express, Soarecul, asa cum o alinta Speak, a stiut ce vrea sa faca. Cristina s-a inarmat cu multa rabdare si s-a inscris la scoala de soferi. Stefania nu a vorbit deloc despre asta pana cand nu s-a vazut cu permisul in mana, iar fanii au apreciat foarte mult aceasta miscare.


Imediat dupa ce a luat permisul, Cristina Stefania inceput sa conduca cu Speak in dreapta. La scurt timp dupa, aceasta si-a luat prima ei masina din banii proprii de care este foarte mandra. Acum ca este sofer cu experienta, Cristina a vrut sa impartaseasca si cu fanii de pe Instagram aceste emotii.
”1 AN ❤️‍????AM IMPLINIT 1 AN DE CAND AM LUAT PERMISUL!❤️‍????????❤️‍???? azi am realizat ca am 1 an si 4 zile de cand am primit permisul mult dorit ❤️❤️ hihi sunt tare fericita❤️ am scapat de lamaite????????”, a scris Cristina Stefania pe Instagram. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1246 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006364 (s)