News Flash:

Victor Slav si Anda Adam, la cutite in emisiunea Bravo, ai stil! ”Acum ca ai venit tu, sper sa nu plec eu!”

15 Octombrie 2021
553 Vizualizari | 0 Comentarii
victor slav anda adam

Victor Slav a trecut la carma emisiunii pe care o prezenta Ilinca Vandici si nu este deloc usor. Chiar daca nu este pentru prima data in platoul de la Kanal D, emotiile au fost la cote maxime si nici concurentele nu l-au ajutat prea mult. Victor Slav trebuie sa le stapaneasca pe celebritati care, nu se lasa deloc si ii fac mereu propuneri indecente.


In editia de aseara, Raluca Dumitru a fost prima care a depasit limita cu Victor, dar nu inainte de a-i cere permisiunea Andei Adam. Adam se simte mereu stanjenita de faptul ca fetele o asociaza mereu cu Victor din prisma relatiei pe care au avut-o cu ani in urma. Anda a declarat de multe ori ca nu are nicio problema cu venirea lui Victor in emisiune. Totusi, aceasta nu s-a putut abtine sa nu-l avertizeze din prima pe noul prezentator.
”Acum ca ai venit tu, sper sa nu plec eu”, a spus Anda, referindu-se la gala eliminatorie care va avea loc sambata.

Victor Slav este familiarizat cu Bravo, ai stil! Inainte, a facut parte din Brigada sexy, alaturi de Bogdan Vladau. Invitat in emisiunea lui Teo, Victor a vorbit sincer despre revenirea lui in platou si despre tensiunile dintre el si Anda.


”Suntem niste oameni care nu mai suntem impreuna de 9 ani de zile cred. Suntem prieteni, ne vedem, ne salutam. Uite ca facem parte din aceeasi emisiune. Nu pot sa spun ca nu am emotii, de fiecare data cand urc intr-un platou am emotii. In aceasta emisiune ma simt in largul meu, am mai fost pe aici doua sezoane. Fetele m-au primit foarte bine. O gasca misto si foarte cool”, a spus Victor. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1252 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005457 (s)