News Flash:

Vladuta Lupau, la un pas sa renunte la muzica. Artista s-a dus in Paris sa isi trateze boala ca ii da batai de cap

15 Octombrie 2021
705 Vizualizari | 0 Comentarii
Vladuta Lupau

Vladuta Lupau este una dintre cele mai apreciate interprete de muzica populara de la noi. Artista cucereste topurile cu piesele ei, iar la evenimente, fanii ii stiu versurile si canta mereu alaturi de ea. Acest lucru s-ar putea sa nu mai fie posibil mult timp pentru ca Vladuta a descoperit ca sufera de o boala care i-ar putea afecta corzile vocale.

Vladuta Lupau le-a dat fanilor o veste care nu i-a bucurat prea mult. Interpreta de muzica populara si-a anuntat comunitatea din online ca este nevoita sa se duca la Paris, in speranta ca acolo va gasi medicii competenti care sa o trateze de boala de care sufera. Vedeta le-a povestit urmaritorilor ca se simte urmarita de ghinion si ca, dupa ce a avut Covid, nu a reusit sa scape in totalitate de probleme. Mai exact, Vladuta tuseste grav de ceva timp si este speriata ca asta ar putea sa ii afecteze corzile vocale.

'Am zis ca saptamana viitoare merg la Paris, merg pentru a rezolva, sper, o problema. Voi stiti deja ca eu tusesc extrem de mult si nu stiu ce sa mai fac. Am gasit un doctor foarte, foarte cunoscut si laudat la Paris, asa ca, luni o sa merg la el si sper sa gasesc o cauza, sa-mi dea un medicament si sa ma fac un om normal'', a decarat Vladuta Lupau. 

Artista a promis ca ii va tine la curent pe fani, mai ales ca stie ca ar putea exista posibilitatea ca printre cei care o urmaresc sa fie si persoane care se confrunta cu aceeasi problema ca si ea si ar putea sa le fie de ajutor informatiile oferite.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1181 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004550 (s)