News Flash:

O vedeta de la noi si-a tinut sarcina ascunsa timp de 5 luni. ”S-a intamplat ca altcineva sa dea vestea in locul nostru ”

15 Octombrie 2021
337 Vizualizari | 0 Comentarii
vedeta insarcinata

In ultima perioada, din ce in ce mai mai multe vedete aleg sa isi tina sarcina departe de ochii curiosilor. Fie ca sunt superstitioase, fie ca este vorba despre siguranta lor si a bebelusului, vedete de la noi au inceput sa prefere sa isi anunte sarcinile abia dupa prima jumatate din termen. 

2021 a fost un an dificil pentru Celia, dar se pare ca soarele a rasarit pe strada ei pana la urma. In luna aprilie, artista povestea ca s-a imbolnavit de Covid si ca a petrecut doua saptamani in spitalul din Deva, avand o forma nu tocmai usoara a bolii. La scurt timp dupa ce s-a vindecat, artista a primit vestea ca va fi mamica pentru a doua oara. A tinut totul in secret pana acum, cand a decis sa anunte pe Instagram, chiar de ziua ei, ca va avea inca un copil. 

”Ieri a fost ziua mea, m-am nascut in acea zi in care bat clopotele in mai toate bisericile din tara. O zi plina de rugaciune, in care probabil si cerul zambeste chiar m-am abtinut tare sa nu postez, desi mi-as fi dorit sa impartasesc bucuria cu voi de ziua mea, am ales sa mai tinem minunata veste pentru noi ceva timp. Totusi s-a intamplat ca altcineva sa dea vestea in locul nostru de ziua mea, iar acum, cum as putea sa neg cea mai mare bucurie a noastra??? E o binecuvantare faptul ca dupa lungi incercari am reusit! Puterile Ceresti sa fie zid puternic de protectie pentru familia mea, e dorinta pe care o am de ziua mea, caci familia noastra se mareste cu inca un sufletel! Aceleasi ganduri curate le trimit catre voi, protectie Divina si o zi minunata sa aveti!”, a scris cantareata pe Instagram, in dreptul primelor fotografii cu burtica. 


 

 
 
 
 
 
>View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

>A post shared by Celia (•celia.the.artist)

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1153 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006362 (s)