News Flash:

De ce nu mai sunt prietene Andreea Tonciu si Sanziana Buruiana? ”Nu pot sa zic ca-mi pare rau”

15 Octombrie 2021
496 Vizualizari | 0 Comentarii
Tonciu Sanziana

Sanzi si Andreea Tonciu au fost pentru mult timp cele mai bune prietene. Cele doua au uimit de multe ori publicul cu relatia lor si, desi parea ca se inteleg de minune, ceva s-a produs si a racit relatiile. Tonciu si Sanziana nu isi mai vorbesc, ba mai mult, aproape ca nici nu vor sa mai auda una de cealalta.

Sanziana Buruiana a decis sa fie prima care spuna adevarul despre relatia ei de prietenie cu Tonciu, doar ca planul de acasa nu s-a potrivit deloc cu cel din targ. Sanzi este invitata lui Marius Ghita de saptamana aceasta, doar ca Andreea a fost cu un pas inaintea ei. Tonciu a pus mana pe Instagram si s-a asigurat ca ii pune in garda dinainte pe fani si le-a transmis ce crede ea despre Sanzi si despre prietenia lor. Andreea a facut acest gest pentru ca fanii sa aprecieze ca nu s-a eschivat si ca a reactionat si ea, spunandu-si punctul de vedere. cei care o urmaresc pe Tonciu sunt foarte nerabdatori sa vada ce are si Sanzi de spus si sa vada care dintre cele doua minte.

Sa spuna Sanziana care este motivul, daca tot vorbeste despre mine. Eu nu am nicio relatie cu ea acum. Ea insa si-a permis sa-mi scrie cand eram in vacanta, sa ma invite la taierea motului fetitei sale. Judecati voi care este adevarul. Nu am avut absolut nimic cu ea. Nu ne-am certat sau sa fi avut vreun scandal. Cat despre relatia de prietenie, nu pot sa zic ca o regret. Nu pot sa zic nici ca nu imi pare rau.E alegerea mea. Eu sunt cu viata mea, ea e cu viata ei. Fiecare a ales in felul ei in timp”, a declarat Andreea Tonciu.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1132 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005827 (s)