News Flash:

Klaus Iohannis, prima reactie dupa ce au murit doi tineri la Festivalul SAGA. „Organizatorii trebuie sa fie... ”

7 Iunie 2022
436 Vizualizari | 0 Comentarii
Klaus Iohannis

Sapte tineri au intrat in stop cardio-respirator, iar doi dintre acestia au murit, dupa ce au consumat mai multe tipuri de droguri la Saga Festival. Autoritatile si organizatorii spun ca au luat toate masurile de securitate, insa, cu toate acestea, tinerii au reusit sa intre cu droguri la festival.

'Este o tragedie si ne pare rau tuturor ca se ajunge la astfel de excese.

Cred ca e nevoie ca organizatorii sa fie un pic mai fermi, dar si aici, daca vrem sa mergem la radacina, este nevie de educatie, insa si educatia are nevoie de supraveghere si sunt foarte bucuros ca domnul ministru de Interne ma insoteste astazi in delegatie si sunt convins ca deja se lucreaza la o abordare.

Noi avem institutii care se ocupa de aceste chestiuni si sper tare mult sa ajungem la o combinatie intre educatie si organizare mai buna la a elimina complet astfel de evenimente tragice', a declarat presedintele Klaus Iohannis.

Doi tineri au murit si alti doi sunt in state grava internati la Spitalul Floreasca, intubati dupa ce au consumat droguri la Festivalul Saga din Capitala.

Tinerii au intrat in stop cardiorespirator au fost preluati de ambulantele care erau acolo, insa pentru doi dintre ei medicii nu au mai putut sa faca nimic.

Pana acum, sunt peste 73 de constatari legate de droguri, 74 de persoane vizate.

Autoritatile prezente pe Arena Nationala au deschis 52 de dosare penale, dintre care 49 vizeaza consumul sau traficul de droguri, informeaza viva.ro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1225 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006442 (s)