News Flash:

Jennifer Lopez si Ben Affleck s-au afisat pentru prima data impreuna la un eveniment pe covorul rosu

14 Septembrie 2021
462 Vizualizari | 0 Comentarii
Jennifer Ben

Dupa mai bine de 20 de ani de la prima lor intalnire, Jennifer Lopez si Ben Affleck au devenit din nou suflete pereche si trebuie sa recunoastem ca formeaza un cuplu foarte reusit. Pana acum, cei doi au mers in multe vacante impreuna si deja nu mai era un secret pentru nimeni faptul ca intre ei este mai mult decat o prietenie, dar nimic nu se compara cu o aparitie oficiala.


Jennifer Lopez este indragostita pana peste cap de iubitul ei, Ben Affleck. Desi toata lumea credea ca va ramane alaturi de Rodriguez pentru tot restul vietii, se pare ca soarta a avut alte planuri pentru ea si a intors-o in trecut. Dupa ce l-a eliminat total pe Alex din viata ei (si de pe Instagramul ei), JLo si-a gasit alinare in bratele lui Ben Affleck, cel cu care a format la inceputul anilor 2000 unul dintre cele mai hot cupluri.

Cum toata lumea deja stia de relatia lor, Jennifer a crezut ca Festivalul de Film de la Venetia este o ocazie buna pentru a se afisa pentru prima data la bratul lui Ben intr-un cadrul oficial. Cei doi au atras toate privirile, iar bliturile paparazzilor au fost indreptate non-stop asupra lor. Jennifer l-a insotit pe Ben la eveniment, acesta avand rolul contelui Pierre din Alençon in drama istorica co-produsa de bunul lui prieten, Matt Damon.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1120 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004558 (s)