News Flash:

Conor McGregor, la un pas sa-l fac praf pe un artist chiar pe covorul rosu

13 Septembrie 2021
446 Vizualizari | 0 Comentarii
Conor McGregor

Cu Conor McGregor nu este de joaca, iar asta a aflat-o pe pielea lui unul dintre cei mai celebri artisti de peste Ocean. Chiar daca nimeni nu se astepta ca luptatorul sa isi scoata arsenalul de lovituri pe covorul rosu, fix asta s-a intamplat, iar intreg momentul a ajuns instant viral.

Anul acesta, premiile VMA au luat pe toata lumea prin surprindere. Nimeni nu se astepta ca evenimentul sa mai aiba loc, avand in vedere regulile impuse de pandemie si, de departe, cel mai uimitor moment al serii a fost cel al bataii de pe red carpet.


McGregor si Machine Gun Kelly au fost in centrul atentiei la VMA si nu tocmai intr-un mod pozitiv. Ceea ce se anunta a fi un eveniment lipsit de incidente s-a transformat intr-o bataie, iar asta aproape ca a umbrit momentele pe care restul artistilor le-au pregatit. De unde a inceput totul? Potrivit celor de TMZ, Conor ar fi vrut sa faca o poza cu Machine, dar acesta l-a refuzat. McGregor nu a avut nevoie de prea multe motive pentru a sari la scandal. A fost nevoie de interventia paznicilor pentru ca cei doi sa fie despartiti. Nici iubita lui Machine Gun nu a scapat, aceasta fiind victima colaterala pana la sosirea fortelor de ordine.

Megan Fox, iubita lui Machine Gun Kelly a fost toata seara in centrul atentiei datorita tinutei sale. Aceasta a optat pentru o rochie transparenta care a lasat aproape totul la vedere si nu a renuntat la ea nici macar cand a urcat pe scena. Aceasta impreuna cu prietena ei, Kourtney Kardashian au anuntat ultimul moment muzical al serii care a apartinut iubitilor celor doua, Machine Gun Kelly si Travis Baker.

 
 

Why is Conor trying to fight Machine Gun Kelly at the VMA awards. ???????????????? pic.twitter.com/MoN9qa9guU

— Jason Williams (•jasoneg33) September 13, 2021
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1185 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006320 (s)