News Flash:

Cine este rapperul care a renuntat la parul lui pentru a-si prinde lanturi de aur direct in craniu?

13 Septembrie 2021
711 Vizualizari | 0 Comentarii
Dan Sur

Lumea operatiilor estetice si a interventiilor mai putin invazive a evoluat destul de mult, spre bucuria celor care simt ca au mereu cate ceva de imbunatatit. In timp ce vedetele de la noi se multumesc cu implanturi de silicon si mici ajustari ale buzelor si nasului, peste Ocean treaba se intampla deja la un alt nivel. Tehnologia a avansat atat de mult incat parul natural se poate inlocui cu zeci de lanturi de aur incrustate cu diamante. 

Daca trendurile nu vin din America, atunci de unde? Dupa ce fanii abia au procesat ideea ca Lil Uzi Vert si-a pus in frunte un diamant, acum un alt rapper a intrat in atentia tuturor dupa ce a decis sa renunte la podoaba capilara in detrimentul bijuteriilor.


Credeai ca le-ai vazut pe toate? Nu! Un rapper din afara, Dan Sur a dus tot ce inseamna trenduri la un alt nivel si a ales ca podoaba lui capilara sa fie una pretioasa. La propriu. Extravaganta lui i-a adus titlul de singurul rapper din istorie care a ales sa aiba lantisoare de aur in loc de fire de par. Toata procedura a fost una destul de grea, mai ales ca fiecare lantisor a fost personalizat cu zeci de diamante.

”Adevarul este ca mereu mi-am dorit sa imi fac ceva diferit pentru ca am vazut ca toata lumea asi decoloreaza parul. Sper ca acum nimeni sa nu ma copieze. Totul este foarte elaborat si prins in craniu, pe sub scalp. Acesta este parul meu acum. Par de aur. Sunt primul rapper din istorie care a apelat la asta”, a spus rapperul in unul dintre videoclipurile urcate pe TikTok.

 
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1152 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004852 (s)