News Flash:

Oana Roman a recunoscut care este cel mai mare complex al ei. Ce este dispusa sa faca vedeta pentru a scapa de asta?

13 Septembrie 2021
441 Vizualizari | 0 Comentarii
Oana Roman

Oana Roman este nelipsita din mediul online, acolo unde nu se fereste sa vorbeasca despre zeci de lucruri cu fanii ei. Fiica lui Petre Roman este mai increzatoare in sine ca niciodata, mai ales de cand a reusit sa slabeasca miraculos. Totusi, desi a ajuns la dimensiuni normale, Oana continua sa aiba un complex legat de aspectul ei fizic si este dispusa sa faca orice ca sa scape de asta.

Oana Roman este una dintre vedete de la noi care au reusit sa se mentina mereu in prim plan si a fost o prezenta constanta in viata fanilor ei. In ultimul an, mai mult ca niciodata, aceasta a devenit mult mai vocala si a decis ca nu mai este timpul sa tolereze vorbele dure pe care le primea din toate partile. Daca mult timp s-a abtinut si nu le-a facut pe plac carcotasilor, odata cu emisiunea pe care o prezinta Oana Zavoranu pe canalul ei de Youtube, Oana a inceput sa fie mult mai asumata in ceea ce priveste persoana ei. Fiica lui Petre Roman a fost luata in vizor de Oana si i-au fost scoase in evidenta toate defectele, fara niciun fel de menajament, asa ca aceasta a decis ca acum este timpul sa isi recunoasca singura defectele si sa le impartaseasca, fara perdea, cu cei care o urmaresc pe Instagram. 

”Raspund eu prima. As face doua lucruri: 1. Operatia de abdominoplastie ca sa scap de singurul complex pe care il am. 2. As fi mai putin directa, mai maleabila, mai toleranta cu anumite lucruri pe care nu le pot accepta inca”, a scris Oana Roman 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1270 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005226 (s)