News Flash:

Andreea Tonciu, atacata de un fan la fast-food. ”Va raspunde penal pentru ce a facut”

14 Septembrie 2021
417 Vizualizari | 0 Comentarii
Andreea Tonciu

Andreea Tonciu este in stare de soc dupa ce a avut parte de un eveniment neplacut si, mai ales, neprevazut. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca vedeta are foarte multi fani si asta nu este de mirare, mai ales ca este unul dintre cele mai longevive personaje din showbizul autohton. Uneori, fanii Andreei intrec masura, iar fix asta s-a intamplat acum cand Andreea a fost atacata de catre o persoana care o urmareste in online.

Andreea Tonciu a tunat si a fulgerat zilele astea pe Instagram. Vedeta este o persoana matinala si obisnuieste sa isi comande cofeaua din oras sau, de ce nu, sa mearga chiar ea la fast-food-urile de tip drive-thru. Ceea ce parea o dimineata linistita si obisnuita s-a transformat pentru Andreea intr-un cosmar. Diva a fost atacata in parcarea unul fast-food de catre un fan pe motiv ca aceasta i-ar fi refuzat sa faca un TikTok cu el. Andreea a spus ca nu se va lasa pana cand tanarul nu va raspunde penal pentru ceea ce a facut.

”M-am oprit să-mi iau o cafea și doi indivizi și doi indivizi m-au urmărit. Cred că mi-au recunoscut mașina sau pe mine și au venit la mine la geam să-mi ceară să fac un TikTok cu ei. Eu i-am refuzat categoric pentru că nu-i cunosc și mai ales acum în pandemie”, a povestit Andreea Tonciu.

Andreea a tras o sperietura de zile mari, mai ales ca nu este prima data cand este atacata in plina zi. Acum cateva luni, vedeta impreuna cu sotul ei au fost atacati in trafic.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1479 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004701 (s)