News Flash:

Dupa ce a scapat de tutela tatalui, Britney Spears s-a logodit cu iubitul ei. Cum arata inelul primit de vedeta?

13 Septembrie 2021
405 Vizualizari | 0 Comentarii
Britney Spears

Cantareata Britney Spears si-a anuntat duminica logodna cu iubitul ei, Sam Asghari. Vedeta muzicii pop, in varsta de 39 de ani, a postat pe Instagram un scurt videoclip in care isi arata inelul cu diamant de pe deget, insotit de mesajul: "Nu-mi vine sa cred!!!!!!".

Intreaga lupta pe care Brit a dus-o pentru libertatea ei s-a finalizat cu brio pentru fosta printesa a muzicii pop care a reusit, intr-un final, sa scape de tutela tatalui ei. Aceasta a renuntat la a o mai controla pe fiica lui dupa ce a depus de bunavoie joi raspunsul in fata Curtii superioare din Los Angeles privind cererea lui Britney Spears de a-i retrage functia.  

Acum, Britney pare mai linistita si mai fericita ca niciodata, mai ales ca iubitul ei deja i-a dat inelul, semn ca relatia lor trece deja la un alt nivel. Artista nu a stat prea mult pe ganduri si i-a spus ”da” lui Sam Asghari si au postat un videoclip pe Instagram in care le prezinta fanilor inelul. ”Nu-mi vine sa cred!”, a fost reactia artistei. 

Majoritatea celor care o cunosc s-au bucurat pentru ea. "Cuplul si-a oficializat astazi relatia de lunga durata si sunt extrem de emotionati de sprijinul, daruirea si dragostea exprimata fata de ei", a declarat Cohen, managerul lui Alex. Nici Paris Hilton nu s-a putut abtine si i-a comentat "Felicitari, draga mea!! Sunt extrem de fericita pentru tine! Bine ai venit in club!"

 
 

 
 
 
 
 
>View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

>A post shared by Britney Spears (•britneyspears)

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1146 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004621 (s)