News Flash:

Elena Gheorghe a vorbit pentru prima data despre operatiile estetice. ”Sora mea ma barfeste non-stop, nu poate omul sa mai faca nimic”

13 Septembrie 2021
1490 Vizualizari | 0 Comentarii
Elena Gheorghe

Fara doar si poate, Elena Gheorghe este una dintre cele mai frumoase artiste de la noi. Chiar daca nu mai are 20 de ani, Elena este intr-o forma de zile mari si putem spune ca trecerea timpului a fost foarte blanda cu ea. Recent, satula de miile de intrebari legate de operatiile estetice, artista a decis sa vorbeasca cu subiect si predicat despre asta. 

Elena Gheorghe a ajuns subiect de discutie pe grupurile de Facebook dedicate operatiilor estetice si interventiilor non-invazive. Artista s-a trezit cu o postare in care o femeie isi dorea sa afle la ce medic si-a operat Elena nasul pentru ca i se pare lucrat perfect. Pentru a lamuri pe toata lumea si pentru a nu mai exista confuzii legate de acest subiect, Elena a decis sa vorbeasca pe Instagram despre operatiile estetice si despre ce crede ea.

”Sora mea ma barfeste non-stop la ea pe Instagram, nu poate omul sa mai faca nimic, caci este barfit, se spune totul. Asta cu ridurile, ca nu mi-am facut nimic la fata este minunat pentru ca vreau sa promovez treaba asta, vreau ca fetele de varsta mea si mai mici decat mine sa se simta bine cu riduri de expresie si sa inteleaga ca e foarte normal sa avem riduri de expresie. Eu, de exemplu, cand ma incrunt, fac tot felul de fete, rad imi asum astfel de riduri, imi plac, sunt ale mele, nu ma deranjeaza, e normal sa existe imperfectiuni pentru ca imperfectiunile au si ele frumusetea lor. De pe la 40 si un pic de ani, daca e cazul, avem nevoie, putem sa ne punem filere, acizi, cu siguranta vom avea multe variante. Sa nu ma intelegeti gresit, nu sunt impotriva injectiilor si a retusului, asta in cazul in care e nevoie, exista o reala problema si femeia nu se simte sigura pe ea. Nu sunt de acord cu exagerari, deci am lamurit-o si pe asta ca nu imi aud vorbe.”, a spus Elena pe Instagram.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1217 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006823 (s)