News Flash:

Nicole Cherry este in al treilea trimestru de sarcina. Cate kilograme s-a ingrasat artista pana acum? ”Nu am de ce sa ma feresc!

13 Septembrie 2021
448 Vizualizari | 0 Comentarii
Nicole Cherry

Nicole Cherry trece prin cea mai frumoasa perioada din viata ei. Pustoaica care a rupt topurile cu piesa ”Memories” a anuntat la inceputul lunii iunie ca va devenit mamica pentru prima data, iar acum se apropie cu pasi repezi de momentul in care o va tine in brate pe micuta Anastasia.


Nicole si iubitul ei, Florin se pregatesc intens pentru cel mai important rol din viata lor, cel de parinti. Cei doi si-au anuntat fanii ca vor avea o fetita, iar emotiile lor, dar si cele ale apropiatilor sunt mereu la cote maxime. Chiar daca sarcina ei este destul de avansata, Nicole este foarte activa pe social media si nu numai. Ciresica a mers alaturi de modelele ei la o prezentare de moda a colectiei Ylla, semn ca burtica nu o incetineste din activitatile ei.

Fanii lui Nicole au o multime de intrebari pentru artista, iar una dintre cele mai intalnite este cea legata de kilogramele acumulate in timpul sarcinii. Nicole nu se fereste sa raspunda la astfel de curiozitati, asa ca a dat totul din casa fara niciun fel de retinere. ”Am luat sase kilograme in momentul de fata. Nu am de ce sa ascund. Ma simt foarte bine. Nu am simtit aceste 6 kilograme. Ma bucur ca ea creste si se dezvolta foarte bine. Speram ca si ultimele 3 luni sa fie la fel de bine si sa le tinem sub control”, a recunoscut Nicole Cherry.
Ce-i drept, Nicole este intr-o forma de zile mari, iar sarcina nu a impiedicat-o deloc sa poarte tinute sexy sau sa se afiseze in costume de baie.

 
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1189 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005485 (s)