News Flash:

Jennifer Lopez a recunoscut in fata a mii de fani veniti la concert ca fiica ei este non-binara

22 Iunie 2022
767 Vizualizari | 0 Comentarii
Jennifer

Jennifer Lopez face ce face si ajunge din nou in atentia fanilor. De data asta, artista nu a iesit in evidenta datorita vietii amoroase, ci datorita fiicei sale, Emme. 

Jennifer Lopez isi doreste foarte mult ca fiica ei, Emme sa ii calce pe urme. Micuta da deja primele semne si este pentru a doua oara cand aceasta urca pe scena alaturi de mama ei talentata. Dupa momentul de la „SuperBowl”, Emmei a inceput sa ii placa din ce in ce mai mult sa cante in fata publicului. Recent, Jennifer si Emme au avut un moment mama-fiica pe scena, ambele cantand piesa Christinei Perri, „A Thousand Years”. Atunci cand a prezentat-o, Jennifer Lopez a folosit pentru fiica ei prenumele „ei”, in loc de ea, dand de inteles ca este non-binara.

Vocea nu este singurul talent al lui Emme. Acum doi ani, micuta a lansat o carte de rugaciuni, iar mama ei a laudat-o peste tot pe internet.

Sunt atat de mandra de micuta mea nuca de cocos. Emme, care va impartasi proprile sale rugaciuni de zi cu zi in cartea ei de debut, Lord Help Me! Aceasta carte va ajuta familiile sa accepte pacea si puterea pe care ne-o aduce credinta de zi cu zi.”, a postat JLo.

Jennifer Lopez este una dintre artistele care a trait o viata demna de film. Acum, dupa atatia ani de cariera, JLo va avea propriul documentar, iar fanii sunt mai mult decat incantati sa afle asta.

Jennifer Lopez este un exemplu pentru multi artisti aflati la inceput de drum si nu numai. Anul acesta, spre bucuria fanilor, artista a lansat propriul documentar care prezinta aspecte din viata ei personala, dar si profesionala. Despre Jennifer sunt multe de spus, nu sunt suficiente 90 de minute, dar fanii spera ca nu va fi singurul astfel de proiect. 

Documentarul se axeaza pe un superstar international care a inspirat oamenii de-a lungul timpului cu perseverenta de care a dat dovada, creativitatea sa brilianta, cat si contributiile culturale. Si este doar inceputul. Halftime este doar startul pentru a doua parte din viata a lui Jennifer, in timp ce evolueaza ca Latina, mama, artista si isi foloseste vocea catre un scop maret”, au spus organizatorii Festivalului de Film Tribeca.

Documentarul a avut premiera pe 14 iunie si poate fi vizionat pe Netflix. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1363 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006289 (s)