News Flash:

Ce spune Theo Rose despre faptul ca va ocupa acelasi scaun cu Smiley la „Vocea Romaniei”. Declaratiile care o vor pune pe ganduri pe Gina Pistol

21 Iunie 2022
654 Vizualizari | 0 Comentarii
Theo Rose

Sezonul 10 de la Vocea Romaniei urmeaza sa inceapa toamna aceasta. Primele schimbari au avut loc, pentru prima data, doi antrenori, Smiley si Theo Rose, vor sta pe acelasi scaun. Echipa este intregita de Tudor Chirila, Irina Rimes si Denis Roabes.

Smiley si Theo Rose vor ocupa acelasi scaun, iar asta este o premiera in istoria emisiunii. Producatorii au gandit aceasta miscare tocmai pentru ca Theo este noua in aceasta ipostaza si avea nevoie de indrumarea unui jurat cu experienta. Theo Rose se alatura echipei Vocea Romaniei si spune ca este nerabdatoare sa ajute noii concurenti.

„Mi-am petrecut ani buni ai copilariei concurand la diferite festivaluri de muzica. Vocea Romaniei ar fi fost un ideal pentru mine, doar ca am copilarit la tara si atunci nu am reusit sa visez chiar atat de departe la varsta aceea. Dupa care, am venit la liceu in Bucuresti si mi-a fost teama sa mai particip la un concurs de o asemenea anvergura, nu stiam ce imi rezerva viitorul, dar uite-ma astazi, aici, in fata multor oameni talentati, concurenti la Vocea Romaniei. Sunt deschisa alaturi de Smiley sa ii ajutam, sa ii indrumam si sa le pun si eu pe tava tot ce am invatat pana acum in anii de succes ai carierei mele. Sper sa le fie de folos si sper sa primesc de sus, de la Dumnezeu, inspiratie, generozitate si buna dispozitie ca sa pot sa ii destresez', a spus Theo Rose.

„Sezonul asta, voi vorbi „pe doua voci'! Una de baiat si una de fata ???? Si ce fata! Scaunul dublu imi da aceasta putere de a ma ajuta in evaluari, opinii, reactii de o reprezentanta foarte cool a noii generatii de artisti din Romania. Theo Rose va fi si va zambi langa mine la fiecare editie si
impreuna ne pregatim sa ne bucuram de acest drum fabulos, spectaculos si aventuros pe care-l deschide noul sezon „Vocea Romaniei', a declarat Smiley.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1286 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006023 (s)