News Flash:

Doi actori dintr-un serial de pe Netflix au murit in timp ce se indreptau spre filmari

21 Iunie 2022
375 Vizualizari | 0 Comentarii
Netflix

Netflix are planuri marete pentru perioada urmatoare. Platforma pregatea un nou sezon al serialului „The Chosen One”, insa filmarile au fost intrerupte de o adevarata drama. Doi dintre actori au murit intr-un tragic accident de masina in Mexic.

Raymundo Garduño Cruz si Juan Francisco Gonzalez Aguilar sunt cei doi actori care au murit. Potrivit informatiilor din presa internationala, cei doi nu erau singuri in camioneta, ci erau alaturi de inca patru persoane care au fost grav ranite. Accidentul nu s-a produs pe platourile de filmare. Camioneta era in drum spre aeroport, transportand echipa serialului.

Denumit anterior „American Jesus”, serialul a fost una dintre cele mai recente adaptari ce au urmat achizitiei Netflix in 2017 a companiei de benzi desenate Millarworld. Intentia a fost de a adapta personaje din catalogul Millaworld in filme, seriale si emisiuni pentru copii pentru a aparea pe Netflix. Acordul a fost prima preluare de catre Netflix, scrie Los Angeles Times.

Netflix descrie „The Chosen One” ca fiind un serial in spaniola si engleza. Productia se bazeaza pe povestea unui baiat de 12 ani care descopera brusc ca s-a intors ca Iisus Hristos. Serialul e bazat pe seria de benzi desenate a lui Mark Millar si Peter Gross.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1281 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006941 (s)