News Flash:

Instanta a decis. La cine vor ramane fetitele Alinei Sorescu si ale lui Alexandru Ciucu dupa divort

21 Iunie 2022
594 Vizualizari | 0 Comentarii
Alina Sorescu

Alina Sorescu si Alexandru Ciucu le-au dat fanilor una dintre cele mai proaste vesti. Desi se zvonea demult ca nu mai sunt un cuplu in adevaratul sens al cuvantului, se pare ca inevitabilul s-a produs. Alexandru Ciucu a depus actele de divort si nimanui nu i-a venit sa creada, mai ales ca Alina a fost mereu alaturi de el si l-a sustinut, atat profesional, cat si personal.

Alina Sorescu si Alexandru Ciucu au format unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul romanesc. Cei doi aveau impreuna o familie frumoasa si doi copii, dar se pare ca asta nu a fost suficient pentru ca relatia lor sa reziste in timp.

Judecatorii au decis ca, in prima instanta, fetitele Alinei Sorescu sa ramana la ea, dupa ce Alexandru Ciucu a cerut ca micutele sa locuiasca cu el pe timpul procesului de divort. Cu toate astea, creatorul de moda a introdus o cale de atac, iar instanta a respins si apelul pe care designer-ul l-a formulat. Astfel, pentru a doua oara, instanta a decis ca fetele cuplului sa ramana la artista. Alina Sorescu a facut anuntul pe retelele de socializare, multumindu-le celor care au fost alaturi de ea.

„Dragii mei, in ultimele saptamani am primit zeci de mii de mesaje de incurajare din partea voastra. Va multumesc pentru sprijinul pe care mi-l acordati in cea mai sensibila perioada din viata mea. Desi eu am introdus cererea de divort la inceputul anului, separat tatal a intentat o ordonanta presedintiala pentru stabilirea domiciliului fetitelor la el.

Prima hotarare a instantei mi-a fost favorabila, dar el a introdus cale de atac.Instanta a respins si apelul pe care el l-a formulat si a decis pentru a doua oara ca fetitele sa aiba domiciliul la mine in timpul procesului, care va incepe spre sfarsitul anului. Sunt increzatoare ca totul va fi bine”, a transmis Alina Sorescu, pe pagina personala de Facebook.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1203 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005386 (s)