News Flash:

Antonia a dat cartile pe fata. Cine este cel mai gelos in cuplu si cine porneste certurile

21 Iunie 2022
367 Vizualizari | 0 Comentarii
Velea

Anul acesta au implinit 10 ani de relatie, au impreuna doi copii superbi, s-au logodit recent si sunt fericiti in ciuda tuturor haterilor.

Alex Velea si Antonia formeaza unul dintre cele mai frumoase, dar si invidiate cupluri din showbiz-ul romanesc. S-au cunoscut intr-o perioada dificila din vietile lor, Velea tocmai divortase de prima sotie, iar Antonia incepuse procesul de divort de primul ei sot, tatal Mayei, si au fost nevoiti sa isi ascunda relatia la inceput.

„Totul a decurs firesc si lucrurile s-au intamplat de la sine. Am simtit chimie, atractie si a devenit in timp o relatie, iubire. Stiam ca oamenii judeca usor, pe informatii care erau speculate, nu pe informatii reale, asa ca asta a fost calea cea mai usoara, sa ne ascundem. Desi a fost extraordinar de greu sa facem acest lucru. Important este ca a trecut, ca suntem fericiti, ca suntem bine, ca avem o familie frumoasa si ca avem o relatie solida, cu multa iubire”., a spus Antonia.

Velea i-a fost alaturi pe parcursul procesului de divort de primul ei sot si in lupta pentru custodia fiicei sale. Divortul s-a incheiat abia la inceputul anului trecut, iar Antonia este, oficial, libera sa devina doamna Velea. Acum, ca relatia lor merge ca pe roate, cei doi nici nu isi fac probleme din cauza geloziilor sau a micilor certuri. 

„Suntem gelosi in limita „placuta”, aceea in care iti pasa de celalalt, nu in zona agasanta a geloziei. Micile conflicte nu apar de la lucruri serioase, ci de la lucruri banale si, de regula, se sting repede, pentru ca ne dam seama ca nu sunt importante si ca poate oboseala si-a spus cuvantul”, a declarat Antonia, pentru unica.ro

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1416 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006949 (s)