News Flash:

Dana Budeanu, umilinta pentru PRO TV. Nu o sa-ti vina ca crezi cati bani primea vedeta de la postul de televiziune

21 Iunie 2022
606 Vizualizari | 0 Comentarii
Dana Budeanu

Inainte de a face furori in online cu emisiunea ei, Dana Budeanu facea parte din echipa celor de la PRO TV, mai exact, avea o rubrica in cadrul emisiunii „Vorbeste lumea”. Acolo, chiar daca era totul televizat, Dana spunea lucrurilor pe nume, iar asta a agitat multe ape. La un moment dat, intr-un mod subit, vedeta a anuntat ca s-a incheiat colaborarea cu PRO TV-ul, iar motivul a fost cat se poate de simplu. 

Dana Budeanu este una dintre cele mai asumate prezente din spatiul public. Cei care o urmaresc, stiu ca aceasta nu se fereste de nimic si nu ii este teama sa spuna lucrurilor pe nume.

In ultima perioada, Dana Budeanu s-a retras de pe Youtube si s-a alaturat comunitatii ei de pe aplicatia pe care a lansat-o acum mai bine de jumatate de an. Totusi, creatoarea nu a uitat nici de ceilalti fani ai ei care nu au aplicatia, asa ca aparitiile ei la TV, in diferite emisiuni, dar si postarile de pe social media au acelasi scop ca si pana acum si anume, acela de a trezi populatia la realitate.

Multi dintre fanii ei sunt si cei care o urmareau pe vremea cand facea emisiuni la PRO TV. La un moment dat, Dana Budeanu a fost rugata sa isi ceara scuze pentru anumite replici si, asa cum era de asteptat, a refuzat cu vehementa. Ce a urmat dupa, e istorie.

„DANA BUDEANU NU A AVUT NICIODATA UN CONTRACT CU PRO TV PENTRU RUBRICA VERDICT! NU AM FOST NICIODATA ANGAJATA LA PRO TV SAU REMUNERATA PENTRU ACEASTA RUBRICA! ACEASTA DECIZIE MI A APARTINUT DE LA INCEPUT! RUBRICA AM REALIZAT O TIMP DE 4 ANI, GRATIS, DE PLACERE!(…)

REPET! NU AM AVUT NICIODATA CONTRACT CU PRO TV, NU AM FOST ANGAJATA LA PRO TV! NU AM AVUT IN VIATA MEA VREUN CONTRACT CU VREUN SPONSOR SI NICI NU O SA AM! NICIODATA!”, este o parte din mesajul publicat de Dana Budeanu.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1158 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007266 (s)