News Flash:

Irina Rimes, primul artist din Romania care a sustinut un concert in Metaverse

29 Iunie 2022
343 Vizualizari | 0 Comentarii
irina rimes

Irina Rimes a dus totul la un alt nivel. Artista a muncit foarte mult pentru ca proiectul ei sa fie unic si a reusit. Irina este primul artist de la noi care a tinut pasul cu tehnologia si este prima care s-a transpus in Metaverse.

Irina Rimes a lansat cel de-al patrulea album „Acasa”, compus intr-un drum de redescoperire al artistei, care a calatorit prin Romania cu rulota alaturi de echipa ei in cadrul unor sesiuni de songwriting in locurile cele mai frumoase din tara, cu destinatia finala, chiar acasa, la Izvoare, in Republica Moldova.

Materialul s-a lansat initial in online, pe magazinele digitale, iar acum fanii il pot descoperi sub o forma unica, in Metaverse. ”Acasa” include 16 piese confesiune. Videoclipurile pentru unsprezece dintre piesele de pe album au fost lansate in Metaverse, o realitate virtuala imersiva si reprezinta o premiera pentru un artist roman, iar alte doua videoclipuri au fost filmate in timpul documentarului ”Pe drumul meu”.

„Prin acest album, pun punct unui capitol mare, poate cel mai rebel, poate cel mai razlet capitol al vietii mele. Am suferit, am visat, am vrut, am avut si apoi am pierdut, ca mai apoi sa sufar iar, am pierdut din nou ca mai apoi sa regasesc. Dar nu ceva ce am pierdut, ci mai degraba ceva nou, ceva ce era tot timpul acolo si eu nu stiam.

“Acasa” este despre intoarcerea la radacini, la cel cu care esti bine, adica tu in varianta ta relaxata si acceptata. Atunci cand rasufli usurat ca te-ai regasit pe tine, acasa, in bratele tale. Eu am scris despre toate lucrurile acestea si le-am comprimat intr-un album care este cel mai concis lansat de mine pana acum, atat din punct de vedere muzical, dar si vizual”, a declarat Irina Rimes.

<iframe frameborder="0" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/owG_4LvHzaA" title="YouTube video player" width="560"></iframe>

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1140 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006174 (s)