News Flash:

Florin Calinescu, diagnosticat cu cancer. „Malaxorul destinului pe care nu-l doresc nimanui.

19 Mai 2022
900 Vizualizari | 0 Comentarii
Florin Calinescu

Florin Calinescu a trait toata viata in lumina reflectoarelor. Atunci cand a disparut o perioada din spatiul public, fanii si-au pus mii de intrebari. Desi multi n-au crezut, Florin s-a confruntat cu una dintre cele mai dure boli din lume si anume, cancerul 

In urma cu aproape trei ani, Florin Calinescu primea un diagnostic dureros: cancer de piele. Actorul a simtit ca il jena ceva la nas, motiv pentru care a mers la medic pentru a afla ce are. Dupa mai multe analize, prezentatorul tv a aflat ca are cancer de piele. Florin Calinescu a povestit intr-un interviu ca a fost socat cand a aflat aceasta veste.

„Acum vreo cativa ani am gasit o chestie ciudata la nas, m-am prezentat la doctor si era o forma usoara din zona oncologica.Poti sa fii Ioana dArc si Hercule la un loc si tot ti se inmoaie putin genunchii.Nu cred ca este cineva de pe planeta asta care sa zica: Ce am?! Cancer?! Misto! Sa desfacem sampania!', a marturisit Florin Calinescu despre acel moment greu din viata sa, potrivit Cancan.ro.
 

Nu mai treci prin teroarea asteptarii, 2-3 saptamani, asa afli pe loc rezultatele biopsiilor si asa poti sa afli pe loc si ca e bine.Asta, psihic, te scuteste de un chin si de un calvar. E o poveste care nu te omoara, dar netratata iti mananca tot tesutul.N-am o problema… pana la oncologic! Acolo intri intr-un malaxor al destinului pe care nu-l doresc nimanui. ', a mai povestit Florin Calinescu.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1276 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005594 (s)