News Flash:

Viorica si Ionita de la Clejani, alaturi de Johnny Depp in procesul cu Amber. „I-am spus lui Ionita sa-l sune si... ”

19 Mai 2022
696 Vizualizari | 0 Comentarii
Clejanii si Depp

Johnny Depp trece prin una dintre cele mai tumultoase perioade. Intreaga lui cariera a fost pusa sub semnul intrebarii, asta dupa ce Amber Heard l-a acuzat de agresiune. In ultima vreme, Amber este cea mai cunoscuta iubita a lui Johnny, dar, inainte de ea, au mai fost si alte femei celebre.

Procesul lui Johnny Depp dureaza de cateva zile si se estimeaza inca pe atat. Actorul a fost acuzat cu ani in urma de catre Amber Heard, fosta lui sotie, de agresiune. Procesul s-a judecat in Anglia, iar Johhny a fost cel care a pierdut. Nu doar procesul, ci si toate aparitiile pe care urma sa le aiba in productii de succes, precum „Piratii din Caraibe”. Singurul brand care a ramas alaturi de Johnny a fost Dior. Tot alaturi de el sunt si Viorica si Ionita de la Clejani care au tinut sa precizeze ca il sustin si cred ca el va avea castig de cauza.

„Noi suntem alaturi de el. I-am zis lui Ionita sa-l sune si sa-i spuna ca suntem alaturi de el', a inceput Viorica. 

„El va castiga, pentru ca este un om bun', a continuat Ionita. 

„Urmaresc cu sufletul la gura si ma uit in continuare…tot o iubeste pe doamna asta, Amber. Adevarul e ca e o femeie foarte frumoasa. Ma uitam in tribunal si vedeam ce priviri frumoase ii arunca doamnei Amber. Sunt doi nebuni din dragoste! Eu nu stiu daca are banii pe care i-a cerut. Cred ca i-a cerut ca sa aiba o scuza sa-i spuna: bai, vreau sa ma impac cu tine!. Eu nu ma gandeam ca-i pune capac femeia asta!', a mai spus Viorica de la Clejani pentru sursa citata. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1135 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006843 (s)