News Flash:

Cine este, de fapt, iubita lui Jason Momoa. Tanara este cu 10 ani mai mica decat „Aquaman”

19 Mai 2022
426 Vizualizari | 0 Comentarii
Eiza

Jason Momoa nu are deloc gusturi rele la femei. Desi s-a speculat mult timp ca s-a impacat cu Lisa, se pare ca despartirea lor este cat se poate de reala. Cei doi au incercat sa isi mai acorde sanse, dar fara rezultat. Decat sa repare ceva ce parea deja stricat, Jason a decis sa mearga mai departe si sa isi gaseasca o noua partenera.

De data asta, actorul a schimbat putin registrul si s-a orientat spre actrite din telenovele. Eiza Gonzalez este noua partenera a lui Jason Momoa. Cei doi se feresc, momentan, de bliturile paparazzilor, dar apropiati de-ai lor deja au facut primele declaratii despre noul cuplu. Potrivit acestora, cei doi actori s-ar fi intalnit pe platourile de filmare, iar de acolo ar fi inceput o idila.

„Se intalnesc. Eiza este foarte atenta cu el. Momentan, Jason se simte foarte bine. Filmeaza de zori la noul lui film”, a spus un prieten pentru People.

Eiza Gonzalez este fiica fostului modelului mexican, Glenda Reyna. Cand Eiza avea varsta de 12 de ani, tatal ei a fost ucis intr-un accident de masina. Eiza Gonzalez a studiat la Edron Academy si la American School Foundation in orasul natal, Mexico City. Actrita este cunoscuta pentru rolurile din „Amores verdaderos” si „Lola: erase una vez”.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1168 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005101 (s)