News Flash:

Kim Kardashian nu are voie sa cumpere masini de la Ferrari. Ce alte vedete au primit interzis de la celebrul brand

19 Mai 2022
621 Vizualizari | 0 Comentarii
Kim

Kim Kardashian si Justin Bieber sunt doua dintre vedetele cu cea mai mare putere de cumparare din lume. Cei doi pot cumpara orice cu banii jos. Well, aproape orice, caci cei de la Ferrari nici nu vor sa auda de ei.

Asa cum era de asteptat, Ferrari are dreptul de a-si selecta clientele, iar in urma unor criterii riguroase, au ajuns la concluzia ca nu vor sa se asocieze cu nume precum Kim Kardashian si Justin Bieber. Motivele sunt cat se poate de simple si de logice. Ferrari prefera clientii peste 40 de ani, iar daca, totusi, se intampla ca cineva sub acest prag sa isi doreasca o astfel de masina, producatorii cer un istoric al viitorului client.

Chiar daca nu are voie sa cumpere Ferrari, Kim K are deja o colectie impresionanta de masini, printre care se regasesc si Maserati Gran Turismo, Mercedes Maybach GLS600 si Rolls-Royce Ghost. Biebs, la randul lui este si el un mare colectionar de bijuterii pe patru roti si se poate lauda cu Lamborghini Urus, Porsche Cayenne si un Rolls Royce Ghost.

Pe langa faptul ca cei de la Ferrari nu permit modificari suplimentare ale modelelor care ies din fabrica, lista de persoane interzise este una extinsa, iar regulile dure privind cumparatorii li se aplica si lui Nicolas Cage si Floyd Mayweather.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1168 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005983 (s)