News Flash:

Procesul dintre Johnny Depp si Amber Heard se complica. Cine sunt vedete care i-au apararea actritei

19 Mai 2022
551 Vizualizari | 0 Comentarii
Amber

Fara doar si poate, procesul pe care l-a intentat Johnny Depp fostei sale partenere, Amber Heard, este unul cu greutate. Momentan, pana pe 16 mai, totul este in pauza, insa cand se va reveni, cu siguranta, ambele parti vor fi pregatite cu un arsenal de intrebari.

Procesul lui Johnny Depp dureaza de cateva zile si se estimeaza inca pe atat. Actorul a fost acuzat cu ani in urma de catre Amber Heard, fosta lui sotie, de agresiune. Procesul s-a judecat in Anglia, iar Johhny a fost cel care a pierdut. Nu doar procesul, ci si toate aparitiile pe care urma sa le aiba in productii de succes, precum „Piratii din Caraibe”. Singurul brand care a ramas alaturi de Johnny a fost Dior.

Timp de doi ani cat a durat pandemia, Johnny Depp a avut timp sa pregateasca procesul impotriva lui Amber Heard pentru a demonstra ca verdictul dat de englezi este unul gresit. Pana acum, ambii fosti parteneri au fost interogati minutios, iar cei care au urmarit procesul, sigur au observat lacunele din discursul lui Amber. Multe voci din online sustin ca femeia si-a invatat replicile, ba chiar ca le reproduce din alte filme, iar la baza acestor afirmatii stau zeci de videoclipuri concludente de pe TikTok.

Totusi, are si Amber sustinatorii ei:

Howard Stern este de partea lui Amber si a sustinut ca Depp este un narcisist si, tocmai din acest motiv si-a dorit ca procesul sa fie unul televizat. „Pe o scala a narcisismului, cred ca Johnny este extrem de narcisist.”

Ellen Barkin este una dintre fostele iubite ale lui Depp, dar sustine ca actorului i-a placut mereu publicitatea si ca, acum, nu face decat sa profite de pe urma lui Amber.

Julia Fox, fosta iubita a lui Kanye West crede cu tarie ca Amber nu avea cum sa il bata pe Johnny si ca este evident ca ea a fost victima din relatie.
 


howard stern ellen barkin julia fox
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1173 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007899 (s)