News Flash:

Un artist de peste Ocean a platit pe o machiura pretul unei garsoniere din Berceni. Nici macar sotia lui nu face astfel de arogante

19 Mai 2022
343 Vizualizari | 0 Comentarii
manichiura

Machine Gun Kelly si Megan Fox au fost o adevarata aparitie la Billboard Music Awards. Cei doi au pasit pe covorul rosu purtand tinute asortate, drept dovada ca au fost atenti pana la cel mai mic detaliu. In special la manichiura, MGK platind o avere pentru a face impresie buna cu ungiile sale.

Machine Gun Kelly chiar crede in zicala „dai un ban, dar stai in fata. Artistul nu s-a uitat deloc la bani atunci cand a ales sa-si faca manichiura pentru Billboard Music Awards. MGK a surclasat-o pe iubita lui si a ajuns sa se afiseze cu unghii de 30.000 de dolari.

Desi erau vopsite cu negru, detaliile au facut diferenta, iar in acest caz, detaliile au fost diamante de 10 carate aplicate pe fiecare unghie. Intreg procesul de aplicare a bijuteriilor a durat 10 ore, dar se pare ca a meritat, avand in vedere ca le-a asortat de minune cu blazerul de la Dolce & Gabbana.

Tot la Billboard Music Awards, MGK a scos porumbelul pe gura. In timp ce ce se afla pe scena de la Billboard Music Awards, Machine nu a vrut sa isi inceapa momentul pana cand nu a spus cui ii este dedicata piesa. MGK a spus ca va canta pentru sotia lui si pentru copilul care inca nu s-a nascut. Daca fanii sunt deja obisnuiti cu apelativul „sotie”, partea cu „viitorul copil” i-a dus pe toti cu gandul la o posibila sarcina a lui Megan Fox.

>

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1246 (s) | 32 queries | Mysql time :0.008305 (s)