News Flash:

Cristina Siscanu, secretele unui trup de zeita. Ce dieta a ajutat-o pe vedeta sa topeasca kilogramele ca prin minune

19 Mai 2022
412 Vizualizari | 0 Comentarii
Cristina Siscanu

Cristina Siscanu a aratat mereu foarte bine, iar pentru rezultatele care inspira mii de fani, vedeta munceste constant. Sotia lui Madalin Ionescu a recunoscut ca perioada sarcinii a fost una dificila pentru ea, dar cu vointa si ambitie a reusit sa atinga, din nou, kilogramele de dinainte.

Cristina Siscanu a pus 26 de kilograme in timpul sarcinii. Evident, vedeta nu s-a multumit cu acea silueta, asa ca a trecut la treaba si a slabit imediat, iar acum se poate lauda cu un corp tras ca prin inel. Nimic nu a fost usor, mai ales ca, fiind mama, aceasta a fost expusa mereu tentatiilor culinare din jurul ei. Totusi, sotia lui Madalin Ionescu a subliniat ca procesul a fost destul de anevoios, dar rezultatele au convins-o ca merita din plin.

Potrivit spynews.ro, Cristina Siscanu mananca la micul dejun urmatoarele: 35 de grame de cereale integrale, 250 ml de lapte cu 1,5% grasime sau 1-2 oua + 1 avocado (sau o leguma) + 75 gr de branza (nu grasa) ori 100 gr de ton in suc propriu sau 50 gr de carne fiarta ori o cutie de branza cottage 2% grasime + o leguma + 2 felii de paine integrala. Ea spune ca are voie sa manance si doua felii de paine cu rosii sau cu ardei gras. Ea bea cafea cu lapte (1.5% grasime), ceai de soc, ceai verde (fara zahar) si apa.

Ca o prima gustare, aceasta mananca maxim 200 grame de fructe, dar nu struguri si nici banana. La pranz, vedeta consuma: 150 gr de carne de pui ori de curcan ori de vita la gratar ori la cuptor fara ulei + 200 gr de salata de cruditati fara ulei sau 200 gr de peste la gratar ori la cuptor fara ulei + 200 gr de legume, dar nu cartofi, la gratar ori la cuptor ori la abur fara ulei + 125 gr de orez salbatic sau 300 ml ciorba/supa (sa nu aiba cartofi si nu radauteana) + 50 gr de crutoane.

Pentru a doua gustare nu mananca nimic, deoarece mai serveste ciocolatele indulcite cu extract din stevie, iar la cina cosnuma: salata asortata cu 200 gr de branza light ori carne (fiarta sau gratar) ori peste bucatele (gratar sau la cuptor) + 10-12 masline + 125 gr de legume asortate sau 200 gr de de mamaliga + 125 gr de de branza (nu grasa, de ex. telemea light) sau 135 gr de penne integrale + branza rasa light (telemea sau mozarella).

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1116 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004715 (s)