News Flash:

Festivalul delicateselor, competitie de kendama, teatru de papusi si alte evenimente, la Iulius Mall

9 Noiembrie 2018
899 Vizualizari | 0 Comentarii

Agenda bogata de evenimente in acest final de saptamana, la Iulius Mall: festivalul delicateselor, teatru de papusi, expozitie interactiva pentru copii, targ de accesorii fashion si competitie de kendama.

La Iulius Mall, weekend-ul va fi deosebit de savuros deoarece va avea loc Festivalul Delicateselor. Produse apicole premium, prajituri de casa, condimente, fructe confiate, siropuri, dulceturi naturale, produse de cofetarie si patiserie, mezeluri, vinuri fine si alte bunatati ii vor ispiti pe clientii mall-ului. Targul va avea loc la parterul mall-ului.

Pentru ca femeile iubesc bijuteriile si accesoriile care le pun frumusetea in valoare, la Iulius Mall se organizeaza, in acest final de saptamana, un targ tematic. De vineri pana duminica inclusiv, la demisol, doamnele si domnisoarele vor gasi bijuterii realizate din pietre pretioase si semipretioase, dar si din materiale neconventionale, precum si multe alte articole care le vor oferi un plus de personalitate.

Vesti bune de la Iulius Mall pentru pasionatii jocului de origine japoneza kendama, copii sau adulti. Sambata, de la ora 13.00, in food court are loc ZNDK-ZIUA NATIONALA DEPOZITUL KENDAMA, un concurs national, aflat la a treia editie, care se desfasoara simultan in mai multe orase. Primii trei clasati vor fi premiati cu jocuri kendama si se vor califica in finala ZNDK, care va avea loc la Bucuresti, pe 17 noiembrie 2018 si care face parte din ASIA FEST. Concursul va fi arbitrat de Suster Stefan, jucator profesionist in echipa Kendama Israel, castigator al mai multor concursuri, si Robert Novacescu, jucator pro in DKipa, cea mai cunoscuta echipa de kendama din Romania si finalist al mai multor competitii.

O noua intalnire a copiilor cu lumea fantastica va avea loc duminica, de la ora 12.00, in food court. Marionetele vor prinde viata si vor istorisi povestea „Cei trei purcelusi”, spre incantarea celor mici.

Pana duminica inclusiv, copiii pot avea parte de o experienta educativa aparte, vizitand expozitia cu tematica medicala „The Human Body Adventure”. Aceasta se adreseaza copiilor cu varsta intre 5 si 14 ani, care vor afla mai multe informatii despre corpul uman, intr-o maniera interactiva, cu ajutorul elementelor de butaforie de o calitate exceptionala. Pretul unui bilet este de 10 lei de persoana pentru grupurile educationale organizate si 15 lei/individual, iar biletele se achizitioneaza de la Centrul Info.


iulius mall estivalul delicateselor expozitie fashion competitie
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1134 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007206 (s)