News Flash:

Targ de antichitati, observatii astronomice si teatru de papusi, in weekend, la Iulius Mall

12 Octombrie 2018
1288 Vizualizari | 0 Comentarii

Noi ediții ale târgurilor Bag Expo și Expo Mineralia, întâlniri cu pasionaţii de antichităţi, întreceri în paşi de dans, observaţii astronomice și teatru de păpuşi sunt propunerile de pe agenda acestui week-end, petrecut la Iulius Mall.

Până duminică inclusiv, Iulius Mall îi invită pe pasionații de accesorii și bijuterii să descopere mii de accesorii, la Bag Expo și Expo Mineralia. Clienţii pot alege, la standurile de la demisolul mall-ului, de la plicuri elegante, genţi casual sau sport, genţi și rucsacuri pentru laptop, poşete pentru petrecerile nocturne şi clutch-uri, până la trollere, genţi de voiaj, serviete şi multe altele. Expo Mineralia include bijuterii şi accesorii cu un design deosebit, pentru toate ocaziile. Piesele prezentate sunt realizate din roci, flori de mină, geode, cristale, lemn, pietre preţioase şi semipreţioase, care provin din peste 50 de ţări ale lumii.

Numeroşi colecţionari de frumos vor fi prezenţi, de vineri până duminică inclusiv, la parterul Iulius Mall, la o nouă întâlnire cu pasionaţii obiectelor cu istorie. Vizitatorii vor putea admira şi achiziţiona: bijuterii, argintărie, ceasuri, numismatică, filatelie, porţelanuri, tablouri, statuete, mobilier, oglinzi şi multe altele.

Copii şi tineri pasionaţi de dans se vor duela în mişcări, vineri, de la ora 16.00, la etajul Iulius Mall, zona Intersport. Clubul de dans sportiv Alegria, împreună cu White Steps Academy, organizează evenimentul UpTown vol.2, un battle dance urban Hip-Hop antrenant şi spectaculos inclusiv pentru public.

Sâmbătă seara, pasionaţii de astronomie sunt invitaţi pe terasa Iulius Mall, la ediţia de toamnă a evenimentului „Ziua Astronomiei”. Acţiunea este organizată de Societatea Română pentru Astronomie Culturală şi Astroclubul Antares Timişoara. De la ora 18.30, bănăţenii vor avea oportunitatea să privească Luna, Planete şi Stele Duble, cu ajutorul a diferite telescoape astronomice. Noaptea înstelată poate fi cu noroc pentru un participant, ales prin tragere la sorţi, care va câştiga un telescop.

Dacă este duminică, la Iulius Mall copiii au parte de teatru de păpuşi. De la ora 12.00, în food court, cei mici sunt invitaţi să descopere aventurile din povestea „Scufiţa Roşie”.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1273 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005483 (s)