News Flash:

Targ de nunti la Iulius Mall, in acest week-end

1 Noiembrie 2018
1709 Vizualizari | 0 Comentarii
WF

Cuplurile de îndrăgostiţi care s-au decis să facă marele pas spre căsătorie, în viitorul apropiat, sunt invitate la ,,Wedding Fair – ediţia de toamnă”, de la Iulius Mall. Târgul va avea loc la demisolul mall-ului, în perioada 2 – 4 noiembrie 2018 şi va reuni peste 20 de firme care oferă servicii, produse sau consultanţă în domeniul planificării şi organizării unei nunţi reuşite.

Ediţia de toamnă a târgului reuneşte de la locaţii pentru nuntă, dar şi pentru botez,  la servicii de foto-video, photo booth, sonorizare, DJ şi formaţii de entertainment, toate în tendinţele anului 2019. Viitorii miri vor avea posibilitatea să îşi aleagă decorul perfect care le va înfrumuseţa sala de petrecere şi alte accesorii care vor da o notă personală şi originală evenimentului mult visat.

Domnişoarele care şi-au găsit deja rochia de mireasă, dar sunt în căutarea acelor accesorii care le vor face unice, vor avea de unde alege. Expozanţii s-au pregătit cu cele mai frumoase bijuterii, diademe, agrafe de păr şi alte produse menite să le facă să strălucească în cea mai importantă zi din viaţa lor.


cuplurile wedding fair iulius mall
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1347 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006086 (s)