News Flash:

Sambata, la Iulius Mall, se sarbatoreste Ziua Armatei Romaniei

18 Octombrie 2018
756 Vizualizari | 0 Comentarii
ZA

Pe 20 octombrie 2018, clienţii Iulius Mall sunt invitaţi să participe la expoziţii, concerte de fanfară, să admire ţinute militare şi să se fotografieze costumaţi în echipament de aviator la un foto corner tematic. Toate aceste evenimente fac parte din programul dedicat sărbătoririi Zilei Armatei României. Cu această ocazie, militarii Brigăzii 18 Cercetare Supraveghere ,,Decebal” vor fi prezenţi în mall, sâmbătă, între orele 10.00 – 20.00.

În zona demisol, va fi amenajat un minipoligon pentru cercetarea tehnicilor de supravieţuire. De asemenea, o expoziţie de echipamente de comunicaţii, folosite de Armata României în teatrele de operaţiuni şi de-a lungul timpului, va putea fi vizitată întreaga zi. Tot acolo, vor fi expuse piese de armament individual, aflate în dotarea Forțelor Armate Române.

La foto corner-ul tematic din mall, în intervalul orar 10.00 – 20.00, clienţii vor avea ocazia să se fotografieze purtând diverse articole de uniformă militară, precum veste de protecţie, cască de pilot şi alte echipamente specifice aviatorilor, iar cei mici vor fi pictaţi pe faţă în culori de camuflaj. Buna dispoziţie va fi asigurată şi prin caricaturile la minut care vor fi realizate de maestrul CRIV.

În intervalul orar 14.00 – 20.00, detaşamente de militari vor defila în ţinute militare prin mall, la interval de două ore. Cei care îndrăgesc muzica de fanfară o pot asculta în intervalul orar  12.00 – 20.00. În plus, servicii militare medicale, precum măsurarea tensiunii arteriale sau a glicemiei, analize oftalmologice şi prezentarea de tehnici de prim-ajutor, vor fi disponibile de la ora 10.00, în interiorul Iulius Mall.

Toți cei care își doresc o carieră militară vor putea afla mai multe amănunte de la punctul de informare, unde va fi prezentată oferta educațională a Ministerului Apărării Naționale.

 


iulius mall zilei armatei rom niei
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2020 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0947 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015237 (s)