News Flash:

Expozitie interactiva pentru copii, teatru de papusi si targ de nunti, la Iulius Mall

2 Noiembrie 2018
1266 Vizualizari | 0 Comentarii
iulius mall timisoara

Shopping si distractie! De asta vor avea parte clientii Iulius Mall, in acest final de saptamana. Copiii vor avea ocazia sa descopere corpul uman, intr-o expozitie interactiva si educativa, iar duminica sunt invitati la teatru de papusi. Viitorii miri pot stabili ultimele detalii ale nuntii lor la targul de profil organizat aici, iar clientii care sunt preocupati de terapii alternative si remedii naturale sunt asteptati la un targ tematic. 

O expozitie inedita pentru copii, cu tematica medicala, are loc la Iulius Mall, in perioada 1 – 11 noiembrie 2018. „The Human Body Adventure” se adreseaza copiilor cu varsta intre 5 si 14 ani, care vor afla mai multe informatii despre corpul uman, intr-o maniera interactiva, cu ajutorul elementelor de butaforie de o calitate exceptionala. Pretul unui bilet este de 10 lei de persoana pentru grupurile educationale organizate, 10 lei pentru posesorii de Card Partener si 15 lei/individual, iar biletele se achizitioneaza de la Centrul Info. Programarile se pot face la adresa de mail: rezervari.tm•iuliusmall.com sau la telefon 0720/550.684. Expozitia este organizata de Iulius Mall Timisoara, in parteneriat cu Reteaua privata de sanatate Regina Maria din cladirea de birouri UBC 2 si cu Universitatea de Medicina si Farmacie „Victor Babes” din Timisoara. 

De vineri si pana duminica inclusiv, la parterul mall-ului va avea „Targul de produse naturale si de sanatate”. Miere, produse apicole, sucuri, gemuri, siropuri, seminte, fructe uscate, ceaiuri si multe alte produse care pastreaza proprietatile naturale vor putea fi achizitionate de cei care isi doresc o alimentatie cat mai sanatoasa. Si pentru persoanele aflate in cautarea unor terapii alternative vor fi oferte, de la remedii medicinale, pana la cosmetice naturale, articole feng shui si multe altele.

In aceeasi perioada, la demisolul Iulius Mall are loc targul de nunti „Wedding Fair - autumm edition”. La targ vor participa peste 20 de firme care ofera servicii, produse sau consultanta in domeniul planificarii si organizarii unei nunti reusite.

Cei mici sunt asteptati si duminica, la mall, la intalnirea mult indragita cu lumea povestilor. De la ora 12.00, in food court, marionetele vor prinde viata si vor istorisi pataniile „Motanului incaltat”. 
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1118 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004766 (s)