News Flash:

Compania norvegiana Azets Insight angajeaza ingineri software pentru centrul sau din ansamblul Openville Timisoara

11 Octombrie 2018
1424 Vizualizari | 0 Comentarii

Compania norvegiană Azets Insight recrutează specialişti pentru Centrul de Shared Service şi Research & Development (R&D) din România, localizat în clădirea United Business Center 2 (UBC 2) din ansamblul mixt Opeville Timişoara. Azets Insight este lider în ţările nordice în furnizarea de tehnologie, contabilitate, salarizare, resurse umane și consultanţă.

Centrul din Timişoara, deschis în primăvara anului trecut, include 25 de ingineri software, iar planurile de recrutare prevăd creşterea la un număr de 50 de angajaţi, pe termen mediu. „Ne concentrăm atenţia pe atragerea de ingineri software - Software Developers, Product Specialists, dar şi designeri grafici. Pe lângă mediul motivant de lucru şi oportunitatea de a lucra la proiecte de anvergură la nivel internaţional, angajaţii noştri dispun şi de un pachet atractiv de beneficii extra-salariale, precum: asigurare privată de sănătate, pensie privată, tichete de masă, abonamente la săli de sport, programe de training-uri, teambuilding-uri etc.”, a declarat Alina Bădău, Department Manager Azets Insight Timişoara. Mai multe detalii despre posturile disponibile, aici: https://www.azets.ro/azets-in-romania/timisoara/.

Echipa din Timişoara este implicată în proiecte pentru sectorul de business al companiei, direcţia de dezvoltare fiind către AI (inteligenţă artificială) şi RPA (automatizarea proceselor prin robotizare). Proiectele la care se lucrează sunt aplicaţii web complexe, destinate sectorului financiar-contabil şi sunt dezvoltate pentru clienţi din zona scandinavă. Echipele de lucru sunt mixte, formate din specialişti din România, Norvegia sau Suedia.

Azets Insight este lider în furnizarea de tehnologie şi servicii outsourcing în contabilitate şi sisteme de plăţi în nordul Europei, cu aproape 3.000 de angajaţi. Sediul central este localizat în Oslo, Norvegia. Azets face parte din CogitalGroup, grup axat pe servicii de outsourcing și consultanţă, format din compania Azets, în Ţările Nordice, și companiile Blick Rothenberg și Baldwins, în Marea Britanie.

Pe piaţa din România, Azets este un nume nou, însă cu o prezență bine definită, fiind anterior cunoscută ca Visma Services. Compania este prezentă în Timişoara din aprilie 2017, iar în ansamblul mixt Openville, din vara aceluiaşi an, unde ocupă 500 mp în clădirea UBC 2. În Azets România lucrează peste 750 de angajați. Sediul principal este la Sibiu, dar compania are birouri şi la Alba Iulia, Timișoara şi Braşov. Azets sărbătorește în 2018 un deceniu de prezentă în România şi va marca acest moment special printr-o campanie aniversară, ce se va derula pe tot parcursul anului – #Azetsde10.

Despre Openville Timişoara

Clădirea de birouri UBC 2 are 18.000 mp şi este închiriată integral de companii din domeniul IT şi automotive. UBC 2 are acces direct spre Iulius Mall Timişoara, angajaţii beneficiind, astfel, de proximitatea faţă de o gamă variată de servicii: food court şi restaurante pentru pauzele de masă, fitness center, 350 de magazine, cinema multiplex, grădiniţă, clinici medicale, spaţii de parcare şi multe altele. În plus, prin programul Card Partener, angajaţii au parte şi de promoţii de până la 25%, la peste 130 de locaţii din mall.

Aflat în plin proces de construcţie, Openville va reprezenta cel mai mare proiect de tip mixt din vestul ţării şi principala atracție de business, shopping şi loisir. Prima etapă va include: 47.000 mp de adiţionali de retail, 50.000 mp de spaţii office în operare (UBC 1, UBC 2, UBC 3) şi alţi 52.000 mp în construcţie (UBC 0), un parc, un pasaj subteran destinat traficului auto şi aproximativ 4.07o de locuri de parcare.

Proiectul mixt Openville este realizat de companiile IULIUS şi Atterbury Europe, reprezentând o investiţie estimată la peste 220 milioane de euro.

Galerie Foto

01
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1263 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005402 (s)