News Flash:

Emil Rengle s-a luat la cearta cu Andreea Tonciu si cu Otilia Bilionera. „Zici ca sunt vrajitoare”

26 Ianuarie 2022
366 Vizualizari | 0 Comentarii
Emil Rengle

O noua editie Survivor Romania, un nou scandal urias intre Faimosi, cu alti protagonisti. Se pare ca atmosfera din echipa rosie e in continuare la fel de tensionata. Unii dintre membri le-ar exclude pe Andreea Tonciu si Otilia Bilionera si nu ar avea tocmai cuvinte de lauda la adresa lor. Emil Rengle de la Survivor, scandal cu Andreea Tonciu si Otilia Bilionera. Desi si ele fac parte din echipa Faimosilor, Andreea Tonciu si Otilia Bilionera ar fi excluse de restul grupului, scrie click.ro.

Pare insa ca asta nu le prea deranjeaza pe cele doua, pentru ca isi petrec mult timp impreuna si se distreaza de minune si in aceasta formula. Emil Rengle s-a aratat deranjat de atitudinea Andreei Tonciu si a Otiliei Bilionera, pe care o gasesc a fi una infantila. De aceeasi parere sunt si CRBL si Laura Giurcanu, cu care Andreea Tonciu a mai avut si in trecut un schimb de rplici usturatoare.


„In momentul de fata, Andreea si Otilia sunt asa, ca niste „Vrajigemene”. Si cand rad de noi zici ca sunt vrajitoare. Imi vine sa-mi fac cruce cand le aud', a spus Emil Rengle la Survivor 2022.


In editiile anterioare, Faimosii au ramas si fara Roxana Ciuhulescu si Xonia, dupa ce au fost si ele eliminate.

„Sunt trista, pentru ca cel mai mult m-am atasat de Otilia si-mi pare rau ca o las singura aici. Vreau sa-mi cer scuze in fata colegilor daca am gresit cu ceva. Vreau sa plec cu fruntea sus si sper sa vom putea avea o prietenie frumoasa', a spus Andreea Tonciu, dupa ce a fost eliminata de la Survivor.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1299 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006106 (s)