News Flash:

E gata santierul pe drumul ce leaga centura Timisoarei de aeroport. Cristian Mos pozeaza pe noua sosea

20 Octombrie 2021
381 Vizualizari | 0 Comentarii
centura

S-au incheiat lucrarile pentru extinderea la patru benzi a drumului judetean de 2,5 kilometri ce leaga centura Timisoarei de aeroport, anunta vicepresedintele CJ Timis, Cristian Mos. Santierul ar fi trebuit inchis inca din primavara.
 
 
„Inainte de orice am un mesaj pentru domnul Calin Dobra: aceasta este o informare pentru timiseni, nu este o postare prin care ne laudam cu o lucrare initiata de fosta administratie. DJ 609D Timisoara – Aeroport a fost finalizat. Un proiect mostenit, care nu a fost lipsit de impedimente”, a anuntat, pe Facebook, vicepresedintele CJ Timis, Cristian Mos.

Mos nu le-a aratat timisorenilor prea multe imagini cu drumul extins la patru benzi, insa a publicat doua fotografii cu el pe noua sosea. A tinut si sa le multumeasca angajatilor CJ Timis „care de fiecare data cand s-au impotmolit lucrarile au gasit cele mai bune solutii”.

Se circula acum in conditii normale pe patru benzi pe soseaua ce duce la aeroport. Santierul trebuia sa fie gata inca din primavara, insa au fost blocaje si intarzieri. Contractul pentru executie a fost semnat din 17 februarie 2020, iar durata de executie era de opt luni.

Pe noul drum judetean exista si piste de biciclete, trotuare, iluminat si o canalizatie subterana pentru retelele de telecomunicatii. Lucrarile au fost executate de Superconstruct, cu 14 milioane de lei, majoritatea banilor venind din PNDL – Programul National de Dezvoltare Locala.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1148 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005634 (s)