News Flash:

O singura oferta pentru SF-ul pistelor de biciclete de la podurile Dacilor si Saguna. De la firma care nu le-a prevazut la Podul Eroilor

20 Octombrie 2021
336 Vizualizari | 0 Comentarii
bicicleta

Primaria Timisoara a gasit, abia la a doua licitatie, o firma interesata sa proiecteze pistele de biciclete pe sub podurile Dacilor si Saguna. A fost depusa o singura oferta pentru SF-ul de 20.000 de euro, de la firma care uitase sa gandeasca astfel de piste pe sub Podul Eroilor: Pod-Proiect din Iasi.
 
Reprezentantii PMT planuiesc sa amenajeze trasee pentru biciclisti si pietoni pe sub doua poduri din oras. Incearca inca din luna iulie sa gaseasca o firma care sa intocmeasca studiul de fezabilitate pentru „amenajare piste de biciclete pe sub Podul Dacilor si Podul Saguna”, estimat la 99.000 de lei cu tot cu TVA, echivalentul a 20.000 de euro, in contract fiind incluse si expertize tehnice pentru cele doua treceri peste Bega.

„Traseul pe care se vor amenaja pistele de biciclete se desfasoara in partea de est a municipiului, de la Podul Dacilor – situat intre strada Dacilor, respectiv Piata Badea Cartan – pana la Podul Saguna – situat intre Calea Dorobantilor si strada Andrei Saguna si este destinat circulatiei cu biciclete si circulatiei pietonale”, transmiteau, luna trecuta, reprezentantii PMT.

Prima licitatie a fost anulata din lipsa de oferte, iar municipalitatea a mai incercat o data sa gaseasca un proiectant, la sfarsitul lunii august. Aproape ca l-a gasit, astfel ca pana la data limita de depunere a ofertelor, 18 octombrie, a fost inregistrata una singura, de la Pod-Proiect din Iasi.

Societatea a mai avut contracte cu Primaria Timisoara, inclusiv pentru Podul Eroilor, la care anul acesta a fost deschis un nou santier pentru amenajarea de treceri pentru pietoni si biciclisti pe malul Begai, desi podul fusese reabilitat si largit in urma cu doi ani. Proiectantul a uitat insa sa treaca in proiect si pistele de biciclete.

Oferta Pod-Proiect este in evaluare. Daca va castiga contractul, firma din Iasi va trebui sa predea studiul de fezabilitate primariei in termen de 60 de zile de la semnarea ordinului de incepere.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1151 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006674 (s)