News Flash:

Dominic Fritz: Lucrarile merg inainte pe santierul Cetatii si merg foarte bine. Am realizat deja 15%

20 Octombrie 2021
410 Vizualizari | 0 Comentarii
bld Cetatii

La aproape patru luni de la deschiderea santierului pe bd. Cetatii, primarul Timisoarei spune ca a fost realizata deja 15% din lucrare, care „merge inainte si merge foarte bine”. Edilul-sef posteaza o filmare din drona care ne arata exact stadiul santierului. Ar fi trebuit sa fie deschisa deja circulatia pe primul tronson, dar s-au gasit vestigii.
 
Porr Construct si cele sapte firme cu care s-a asociat lucreaza din 28 iunie pentru modernizarea bd. Cetatii, data la care a fost inchisa circulatia, pentru trei luni, pe sensul dinspre Calea Bogdanestilor – str. Gheorghe Lazar. Din imaginile publicate de primarul Dominic Fritz intelegem ca nu va fi redeschisa prea curand circulatia acolo. In zona au fost descoperite si vestigii arheologice, iar primaria a cautat abia in august arheologi care sa faca descarcarea.

Tot in august, cei responsabili ne anuntau ca se deschide un nou front de lucru pe Cetatii, urmand sa fie inchisa circulatia pe sensul de mers ce leaga Gh. Lazar de Calea Torontalului, pentru o perioada de sase luni. Soferii circula in dublu sens pe cealalta parte a bulevardului, pe cate o banda, pe ambele tronsoane aflate in lucru.

Frtiz da raportul, cu multumiri pentru viceprimarul Latcau
Primarul Timisoarei anunta, la aproape patru luni de la deschiderea santierului, ca „lucrarile merg inainte si merg foarte bine”. El a tinut sa-i spuna multumesc colegului din primarie care se ocupa de infrastructura orasului.

„Am realizat deja 15% din lucrare, in doar trei luni si jumatate de cand am dat drumul la santier. Progresul este constant si vizibil, iar echipele de pe santier lucreaza conform graficului. Vreau sa le multumesc viceprimarului Ruben Latcau si echipei de implementare pentru ritmul dinamic cu care se deruleaza lucrarile.

In perioada aceasta se lucreaza la sectiunea de capat cu Bogdanestilor, respectiv la reteaua de apa si canalizare si la fundatiile pentru stalpii de pe axul drumului. Pe partea dreapta, cum mergi spre Gheorghe Lazar, s-a realizat deja drenajul longitudinal. De asemenea, au fost facute atat fundatiile si terasamentele pentru liniile de tramvai, cat si fundatiile stalpilor pentru alimentarea tramvaielor, iar din 1 octombrie am semnat contractul cu Enel pentru relocarea retelei de medie si joasa tensiune”, a explicat Fritz, pe Facebook.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1156 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006029 (s)