News Flash:

Din ce a facut Jennifer Lopez avere si cu ce se ocupa, in afara de muzica

20 Mai 2022
487 Vizualizari | 0 Comentarii
Jennifer

Jennifer Lopez e una dintre cele mai de succes artiste din lume, iar sumele pe care le-a adunat in conturi pana acum vorbesc de la sine. Pe langa muzica, diva se pricepe si la afaceri, iar actoria e a doua mare pasiune a ei, asa ca nu e de mirare ca are succes pe toate planurile. 


J. Lo imbina perfect muzica si cariera cinematografica, dar isi face timp si pentru business. Asa se face ca averea pe care a adunat-o pana la 51 de ani se ridica la peste 400 milioane de dolari. Diva castiga aproximativ 40 de milioane in fiecare an, iar domeniile in care activeaza au depasit granitele muzicii si ale actoriei. Anul trecut, Jenny from the block si-a transformat pasiunea pentru produse cosmetice in business si a lansat pe piata brand-ul J. Lo Beauty, o linie de produse de skin-care potrivita pentru toate varstele si toate tipurile de piele. 



Desi cei mai multi bani i-a castigat din muzica, nici cariera cinematografica nu e de neglijat. Rolul Selenei Quintanilla i-a adus recunoastere pe plan mondial in calitate de actrita. In afara de rolurile din comedii romantice si cateva drame, J. Lo s-a implicat in industria de la Hollywood si in calitate de producatoare. Sa nu mai punem la socoteala rolul de jurat la American Idol, care i-a adus intre 12 si 17.5 milioane de dolari pe sezon, fiind prezenta la masa juriului in sezoanele 10, 11, 13, 14 si 15. Asa ca, mesajul pe care il are in piesa lansata alaturi de Maluma anul trecut nu e departe de adevar. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1184 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004732 (s)