News Flash:

Numerologii au facut astrograma baiatului lui Reghecampf. Cum arata viitorul micutului

20 Mai 2022
571 Vizualizari | 0 Comentarii
Reghe

Corina Caciuc este mamica de baietel. Iubita lui Reghe a nascut in aceasta dimineata si este coplesita de emotii. La fel este si proaspatul tatic care nu s-a putut abtine sa nu posteze prima imagine cu cel mic. Baietelul cuplului poarta numele Liam si a primit nota 10 la nastere. 

Laurentiu Reghecampf este in culmea fericirii, dupa ce a devenit tata de baiat pentru a treia oara. Numerologul Corina Stratulat a analizat astrograma lui Liam, pentru a afla ce il asteapta, in viitor, pe fiul antrenorului Universitatii Craiova. Ea a dezvaluit, pentru Ego.ro, ca fiecare data de nastere nu este intamplatoare si, de altfel, nici familia si nici locul. 

„Din perspectiva numerologica, analizand data de 19.5. 2022, identificam o serie de tendinte, predispozitii si abilitati puternice care sa aduca succesul sau esecul. Ziua de 19, ca interpretare, ne aduce abilitatea de a conduce, de a da o directie altor persoane, de a inventa. Ne arata o tendinta puternica de a fi unic si original.  De asemenea, regasim si o mare putere psihica, necesara unui sportiv, daca e sa vorbim de o competitie, de o confruntare, de o situatie dificila', a precizat Corina Stratulat, specialist in numerologie.

Anamaria Prodan a avut o prima reactie dupa anuntul cel mare. Vedeta i-a transmis fostului sot felicitari si i-a urat putere sa faca si mai multi copii, incat sa il intreaca pe Cristi Borcea. Cuvintele Aneimaria au fost destul de transante, semn ca nu se bucura prea mult de faptul ca cel care i-a fost partene a devenit tatic si este fericit alaturi de alta femeie.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1303 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006304 (s)