News Flash:

Nicole Cherry s-a casatorit ieri. Cu ce se ocupa sotul ei si ce diferenta de varsta exista intre proaspetii insuratei

20 Mai 2022
425 Vizualizari | 0 Comentarii
Nicole

Nicole Cherry si iubitul ei urmeaza sa devina parinti pentru prima data. Artista a intrat in ultimul trimestru de sarcina si, recent, a facut un pictorial pentru o revista de la noi, alaturi de tatal fetitei ei. Cei doi abia asteapta sa o cunoasca pe micuta Anastasia, dar nu multi stiu cum a inceput povestea lor de dragoste. 


Pe Nicole Cherry o stie toata lumea, dar cine este cel care i-a cucerit inima definitiv? Iubitul artistei se numeste Florin Popa si este mai mare decat ea cu opt ani. Cei doi formeaza un cuplu de trei ani, iar acum a venit momentul sa isi mareasca familia. Nicole si Florin vor deveni, la inceputul lunii decembrie, parintii unei fetite, pe care o vor numi Anastasia. Daca Nicole este prezenta non-stop in spatiul public si pe retelele de socializare, ei bine, iubitul ei lucreaza intr-un domeniu care nu are legatura cu showbiz-ul. Florin are o afacere cu telefoane mobile si detine un magazin GSM. Cel mai interesant este ca tatal artistei a fost cel care le-a facut cunostinta, iar mai departe Cupidon si-a facut treaba. 


Nicole Cherry a declarat in trecut ca diferenta de varsta dintre ei este un avantaj si ca ii place faptul ca Florin este un barbat matur. Desi se cunosteau de cand artista avea 16 ani, cei doi si-au dat seama ca vor sa formeze un cuplu abia dupa cativa ani. S-au tatonat, iar intr-un final Nicole Cherry s-a lasat cucerita: ”Langa Florin am crescut si in bratele lui am devenit femeie. In ochii lui mi-am vazut tot viitorul si am simtit din prima clipa ca e barbatul care va da sens vietii mele. De cateva luni, traiesc toate emotiile si sentimentele la intensitate dubla, pentru ca le impart cu o inimioara care bate in tandem cu inima mea. Pentru ca din inimile noastre s-a mai nascut inca una, am invatat ce e iubirea absoluta”, a transmis Ciresica pe Instagram, atunci cand a dat vestea ca va deveni mamica. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1166 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005546 (s)