News Flash:

Ramona Olaru a pus ochii pe inelul de logodna. Cazacu trebuie sa scoata din buzunar o avere pentru el

20 Mai 2022
370 Vizualizari | 0 Comentarii
Ramona

Ramona Olaru si Catalin Cazacu par mai indragostiti ca niciodata. Cei doi au avut multe cumpene in relatie, dar se pare ca le-au depasit cu brio. Daca pana acum doar el visa la casatorie si la copii, acum se pare ca si Ramona este pe aceeasi lungine de unda.

Ramona Olaru si Catalin mai au un pic si se apropie de borna de un an de relatie. Cei doi sunt prieteni de aproape opt ani, timp in care au avut multe ocazii sa se cunoasca. Acum, Catalin chiar crede ca si-a gasit sufletul pereche si, desi nu este deloc usor de multumit, acesta considera ca Ramona ii va spune da si ca ea va fi femeia care ii va darui un copil.

Ramona nu se grabeste sa imbrace rochia de mireasa, mai ales ca a trecut printr-o casnicie care nu a avut deloc un final fericit. Ajunsa la divort, acum, frumoasa asistenta prefera sa se gandeasca de doua ori inainted de a spune da. Totusi, aceasta a pus ochii pe un inel extrem de pretios. In fata unei asemenea bijuterii, Ramona nu ar putea sa ofere decat raspunsul afirmativ. Daca sportivul vrea ca blondina sa-i ramana alaturi pana la finalul vietii, va trebui sa stie ca bijuteria nu este deloc una ieftina. Mai exact, 18.000 de euro costa inelul cu piatra roz.

Ramona sustine ca a glumit si ca a pus inelul pe deget doar pentru a face poze, insa Cazacu stie ca adevarul se spune, de cele mai multe ori, in gluma.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1164 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006415 (s)