News Flash:

Nu ii este rusine sa recunoasca! Cate clase are, de fapt, Loredana Groza

20 Mai 2022
457 Vizualizari | 0 Comentarii
Loredana

Loredana Groza, una dintre cele mai apreciate voci din Romania se poate declara implinita, atat pe plan profesional cat si personal. Artista are o cariera impresionanta in muzica, aceasta fiind pasiune ei toata viata. Desi a inceput sa cante de la varsta de 3 ani si continuat in timpul scolii primare si liceului, ea nu si-a neglijat deloc studiile.


 
Pana sa ajunga insa la succes, Loredana Groza a cunoscut si ce inseamna perioadele dificile si lipsurile, dupa cum povesteste in cartea „Sentimente”, pe care a lansat-o cu cativa ani in urma.

„La repetitiile pentru concursul «Steaua fara nume» (n.r. avea doar 14 ani pe atunci), erau zile in care nu aveam decat un leu si imi planificam sa mananc patru chifle. Peste drum de hotel era un fel de minibrutarie, unde faceau niste chifle foarte bune. Si am zis: o sa imi iau una dimineata, imi mai iau una la pranz si imi pastrez doua pentru seara. Costa 25 de bani o chifla. Nu mi se parea ca n-am ce-mi trebuie, fiindca nu aveam termen de comparatie. Nu existau copii care sa vina cu Mercedesul la scoala. Cati bani imi dadusera ai mei, atatia aveam, nu mi se parea nimic anormal”, a scris Loredana in carte.


 
Ce studii are de fapt Loredana Groza
Chiar daca muzica a fost pasiunea ei, invatatura a ocupat, de asemenea, un rol extrem de important pentru ea. Inca din scoala generala ea a participat la olimpiade scolare, obtinand locul I la faza pe tara la disciplina limba romana. De altfel, ea s-a declarat intotdeauna pasionata de „toate materiile care te ajuta sa-ti dezvolti o gandire armonioasa”. Mai tarziu, in 1984 a fost admisa cu nota 9,95 la Liceul de Matematica – Fizica nr.1 din Onesti, fiind prima pe listele de admitere.

Bineinteles ca nu s-a oprit aici si a urmat si o facultate, insa nu Conservatorul, asa cum ne-am astepta ci facultatea de Drept. Ea poate oricand sa-si incerce norocul si in acest domeniu in cazul in care cariera muzicala nu o mai atrage, desi sunt putine sanse ca acest lucru sa se intample. Cu toate acestea, mai mult ca sigur, aceasta facultate a ajutat-o de-a lungul carierei sale muzicale., informeaza voceabanilor.ro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1239 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004899 (s)