News Flash:

Mihai Bobonete, scandal cu primarul Clotilde Armand. Ce i-a reprosat actorul din „Las Fierbinti”

20 Mai 2022
479 Vizualizari | 0 Comentarii
Bobonete

Mihai Bobonete nu este deloc un simpatizant al primarului de la Sectorul 1 al Capitalei. Recent, acesta s-a infuriat foarte tare pe treaba de mantuiala facuta de Clotilde, asa ca a pus mana pe Facebook si i-a transmis un mesaj in care nu a fost deloc bland. 

Bobonete s-a saturat sa mearga printre gropile din cartier, asa ca a pus piciorul in prag. Actorului nu i-a fost deloc rusine sa o traga la raspundere pe Clotilde si a facut-o, din nou, de ras in fata tuturor celor care au ales-o ca edil. Mihai Bobonete nu este singurul cetatean aflat intr-o asemenea situatie, asa ca mesajul lui a ajuns la inimile multora.

„Sper ca toate drumurile pe care le mai aveti de facut in viata asta sa fie la fel ca bucata asta de sosea pe care merg de 10 ori pe zi eu impreuna cu cei doi copii ai mei, care ma intreaba tot timpul de ce nu vine nimeni de 10 ani incoace sa puna un asfalt!


Aaaa, de fapt m-am razgandit. Sper sa aveti numai drumuri ca acesta toata viata asta si dupa ea la fel si mai sper ca, intr-o zi, astora care ocupa functii atat de inalte sa vi se faca atat de rusine de incompetenta si de neputinta, incat sa vi se rupa pantalonii in cur la fiecare stranut pana la 90 de ani si sa gasiti tot timpul coaja de nuca in cozonac!

Sa nu-mi incepeti acum ca nu tine de noi, ca e la capitala, ca mai sunt situatii…

Acum o saptamana am auzit o declarattie care reflecta fix potenta unui primar: ”Eu stiu ca toate linoleurile din tramvaiele bucurestene trebuiesc schimbate dar nu avem bani!”.

Domnul Nicusor, eu stiu ca as face surf, dar nu am placa si mai stiu unele lucruri, dar nu am chef si mi-e si scarba sa vi le spun ca sigur gasiti o scuza la toate.

Doamna Clotilde, sunteti cel mai degeaba", a scris Mihai Bobonete pe Facebook.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1262 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005920 (s)