News Flash:

Cine este, de fapt, iubita lui Scarlatescu. Cei doi merg impreuna in „America Express”

20 Mai 2022
523 Vizualizari | 0 Comentarii
Scarlatescu si Doina Teodoru copy

Catalin Scarlatescu a decis ca este timpul sa acorde o sansa iubirii si a plecat deja in vacanta cu cea mai noua cucerire a lui. Secretos din fire, Scarlatescu nu a divulgat nimic despre iubita lui, pana acum. Surprins de catre paparazzi, juratul de la „Chefi la cutite” a fost nevoit sa isi prezinte o parte din planurile cu Doina Teodoru.

Catalin Scarlatescu a fost surprins in timp ce se saruta cu noua lui iubita, fix inainte de a pleca in Thailanda. Daca la inceput, juratul de la Antena 1 a vrut sa ascunda identitatea femeii din viata lui, paparazzi si-au facut treaba, ca de obicei, iar acum toata lumea stie cine este iubita lui Scarlatescu. Se pare ca Scarlatescu se iubeste cu Doina Teodoru, cunoscuta pentru aparitiile ei de la iUmor.

Intre Catalin Scarlatescu si Doina Teodoru e o diferenta de varsta de 18 ani, dar acest lucru nu e deloc o problema pentru cei doi, caci dragostea nu are limite, iar varsta e doar un numar, mai ales cand sentimentele de iubire sunt atat de puternice.

„Este o relatie foarte speciala si frumoasa… Si asa vreau sa ramana”, a declarat Catalin Scarlatescu legat de relatia cu actrita Doina Teodoru pentru cancan.ro.

„Sunt un om normal. Ma tin si eu cu fetele de mana, le mai si sarut, chiar si pe strada, am si eu iubita, ca nu pot sa stau singur cuc. De fiecare data e ceva serios, ca nu duci o chestie neserioasa in casa. Nu e de foarte mult timp, hai sa nu intram in cifre. La relatii nu am fost bun niciodata, cand vad ceva care nu este in regula, am disparut. Sunt foarte indisponibil. Niciodata nu m-am afisat, nu imi place sa imi duc viata privata si personala la televizor”, a completat Catalin Scarlatescu la Antena Stars.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1163 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006087 (s)