News Flash:

Cum i-a spus Zarug mamei sale ca are o alta orientare sexuala. „Este o trauma pentru orice om”

27 Iunie 2022
646 Vizualizari | 0 Comentarii
Zarug

Zarug a fost unul dintre cei mai indragiti concurenti de la ”Asia Express”. Aceasta a facut echipa cu Lorelei si au trai impreuna aventura vietii lor. Multi nu nu il cunosteau pe adevaratul Zarug, cel din spatele camerelor de filmat, asa ca podcast-urile au fost varianta perfecta.

Zarug si-a pus in cap toti colegii din Asia Express. Colegul lui Lorelai nu si-a menajat deloc adversarii si a aruncat mereu cu replici dure la adresa lor. Comportamentul lor a fost taxat in competitie, dar nu si in afara ei. Zarug a mers la Marius Ghita in emisiunea „The eXclusive”, acolo unde au vorbit vrute si nevrute. Coechipierul lui Lorelei nu s-a ferit sa abordeze si subiecte mai sensibile, precum orientarea lui sexuala si recunoasterea ei in fata mamei sale.

„A fost destainuirea acestui mare secret care era, totusi, destul de la indemana pentru toata lumea sa-l vada si fara sa-l verbalizez, dar totusi trebuia verbalizat de mine.


De altfel, raspunsul maica-mii a fost: m-a sunat imediat ce a citit-o si mi-a zis ca nu-i nicio problema, ca oricum sunt copilul ei, indiferent ce as face, si la puscarie daca eram, dar ca evident ca banuia, ca nu ai cum sa nu banuiesti in ce ma priveste, dar ca era ceva ce eu trebuia sa fac, nu tinea de ei!
Pentru ca vrem, nu vrem sa intelegem lucrul asta, a-ti face «coming out-ul» este o trauma foarte puternica pentru orice om, niciun om heterosexual nu trebuie sa treaca prin asta!

Oamenii neconformi din punctul asta de vedere trebuie sa metabolizeze intai ideea ca sunt altfel, ca nu corespund normei pe care familia ti-o impune, fara sa isi dea seama!”, a povestit Zarug in emisiunea „theXclusive” de pe YouTube.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1977 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004982 (s)