News Flash:

Carla's Dreams, reclamat la CNA. Piesele care i-au dat batai de cap artistului de peste Prut

27 Iunie 2022
384 Vizualizari | 0 Comentarii
Carlas

Acolo unde pun mana baietii de la Carla's Dreams, se naste un hit. Baietii mascati au venit de peste Prut si au rupt piata muzicala de la noi, cu piese proprii, colaborari, dar si cu piese compuse de ei pentru alti artisti. 


De mai bine de 10 ani, Carla's Dreams a transmis emotie prin fiecare piesa pe care a lansat-o. Sentimentele transpuse pe note muzicale si multa pasiune par sa fie reteta succesului care i-a mentinut pe cele mai bune pozitii din topurile de la noi. Asa cum era de asteptat, succesul unor piese a venit la pachet si cu probleme. Nu de putine ori, Carla's Dreams a fost reclamat la CNA din cauza profunzimii pieselor pe care nu toata lumea a fost capibila sa o inteleaga. 


„Va rog frumos, dati-ne in judecata, pentru ca data trecuta dosarele voastre au nimerit la un om destept de la CNA. Au dat in judecata „P.O.H.U.I”. Iti spun un secretut. Au dat in judecata trei piese. 


Am vrut atat de tare sa se nimereasca la cineva, care pur si simplu sa cenzureze piesa. O, doamne. Era superb daca se intampla asta. Iti dai seama: «Basarabean, cenzurat in Bucuresti de CNA».


„Eroina”, „Acele”, la toate le-au gasit cate ceva. E o asociatie care nu munceste. Iti imaginezi cum ar fi fost sa fie piesele mele cenzurate pe radio si TV? Au nimerit la cineva destept care a zis: «baieti, cititi legea». Si nu a reusit, dar asa de tare mi-as fi dorit… Tu-ti imaginezi sa cenzureze Eroina pe TV si radio statul roman”, a spus Carla's Dreams, in podcastul „Fain & Simplu”.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1115 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004776 (s)