News Flash:

Ce porecla ciudata a primit Shakira din partea prietenilor lui Pique dupa ce s-a despartit de fotbalist

27 Iunie 2022
435 Vizualizari | 0 Comentarii
Shakira

Shakira isi doreste un nou inceput departe de cel care i-a fost partener in ultimii 12 ani. Artista nu mai vrea sa auda de Piqué, mai ales dupa ce s-a zvonit ca motivul separarii lor a fost infidelitatea fotbalistului.

Shakira si-a facut bagajele si a parasit cuibusorul de nebunii zilele trecute. Artista nu doar ca s-a mutat din Spania, ci s-a mutat direct din Europa. Shakira a ales sa locuiasca la Miami, intr-o vila de 16 milioane de euro. Acum, fiind la mai bine de 7.000 de kilometri departare de fostul ei iubit, artista spera sa isi gaseasca linistea de care avea nevoie. 

Intre timp, prietenii lui Pique si-au scos gherutele si o pun la zid pe Shakira cu o simpla porecla. ”La Patrona”, in traducere ”patroana” sau ”sefa” este apelativul sub care este cunoscuta Shakira in grupul de prieteni ai fostului ei partener.

Marca a catalogat porecla drept una ”ciudata” si scrie ca anturajul lui Gerard Pique nu a fost niciodata apropiat de Shakira si nu ar fi fost de acord cu relatia celor doi, din cauza caracterului artistei.

Shakira si Gerard au impreuna doi baieti superbi, pe Sasha si pe Milan, iar artista s-a mutat in Spania pentru ca iubitul ei joaca la Barcelona si la echipa nationala. 

Povestea lor de iubire a inceput in urma cu mai bine de un deceniu. Shakira a povestit intr-o emisiune TV ca un alt fotbalist a fost cel care le-a facut ”lipeala”. Cesc Fabregas a insistat sa se intalneasca si a fost dragoste la prima vedere. Apoi s-au intalnit din nou, la filmarile pentru ”Waka Waka”, imnul Campionatului Mondial de Fotbal din Africa de Sud. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1141 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005687 (s)