News Flash:

Ana Morodan nu vrea sa fie ca restul! La ce operatie estetica se supune „Contesa digitala”

27 Iunie 2022
374 Vizualizari | 0 Comentarii
Ana

Ana Morodan a fost mereu asumata in ceea ce priveste deciziile pe care le-a luat in viata. Vedeta nu a negat niciodata ca a apelat la medicul estetician, ba mai mult, o va face din nou. De data asta, nu este vorba de un moft, ci de o necesitate.

Toata lumea stie cat de atenta este Ana Morodan atunci cand vine vorba de fizicul ei. Vedeta nu iese din casa nearanjata si arata mereu ca scoasa din cutie. Pentru ca rezultatul sa fie unul formidabil, influencera petrece ore in sir pentru a se aranja. Pe langa asta, in spatele aparitiilor sale stau multi bani, dar si multe ore petrecute la clinici de infrumusetare.

De data asta, Ana a decis sa mearga din nou la medic si vrea sa renunte la implanturile cu silicon pe care le are. Vedeta se confrunta cu dureri mari de spate, asa ca sotul Andreei Berecleanu, medicul care se ocupa de ea, i-a recomandat operatia de micsorare a sanilor.

„Numaratoarea inversa a inceput. De doua ori am fost la medicul meu preferat, la Constantin Stan, si, gata, voi avea alti sani! In zece zile sunt la clinica pentru liftarea sanilor. O sa va povestesc si o sa va arat ce se intampla pas cu pas. Nu vorbim de o operatie usoara, ci de una complexa, care are mai multe etape. Mi-a zis mie dr. Stan foarte clar. Facem interventia de micsorare si ridicare a sanilor, coagulare interna si skin tigheting cu un device foarte smart, Plasma Argon, si breast shaping cu grasime lipoaspirata, ca acum avem de unde lua sa punem. Nu, nu am emotii. Sunt pe cele mai bune maini”, scria pe Instagram vedeta, in urma cu 9 zile. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1206 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006022 (s)