News Flash:

Cum i-a dat Patrizia fiului ei vestea ca va divorta de sot, dupa 10 ani de mariaj

20 Iunie 2022
491 Vizualizari | 0 Comentarii
Patrizia

Patrizia este una dintre cele mai cunoscute vedete de la noi. Pasiunea ei pentru bucatarie a adus-o in fata fanilor si a transformat-o in una dintre cele mai apreciate femei din industria culinara. Chef Paglieri a iesit mereu in evidenta datorita talentelor sale si niciodata nu a fost adepta epatarii prin detalii personale, ci doar prin cariera sa.

Am avut o casatorie foarte frumoasa, dar cred ca numai el era indragostit de mine. Mie imi placea ideea de a ma casatori; el era un barbat perfect, muncitor, cu o pozitie sociala buna, era sotul ideal. Cred ca, de fapt, nu a functionat casnicia tocmai pentru ca eu nu eram atat de indragostita. Dar am ramas prieteni, sa stiti. Nu a vorbit cu mine 10 ani, dupa divort, dar m-am dus in Sanremo si am zis ca nu pot sa am chestia asta pe suflet, ne-am intalnit si am ramas prieteni. Casnicia a durat 4 ani, 10 ani pauza, apoi ne-am revazut si a fost un pic ciudata revederea, dar m-am simtit ca si cum am revazut un prieten dupa multa vreme, a declarat vedeta, in exclusivitate pentru viva.ro.

Recent, chef Paglieri s-a alaturat echipei de la Kanal D, acolo unde alaturi de Viviana, George si Bursucu prezinta „Dimineata cu noi”. Patrizia a revenit in atentia publicului dupa ce a participat la „Asia Express” impreuna cu fiul ei. Desi nu au avut un parcurs prea lung, cei doi au reusit sa ajunga la inimile celor de acasa intr-un timp foarte scurt si au castigat simpatia celorlalti colegi.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1130 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004765 (s)